Vocea ta: Scrisoarea botezului tău

Ioana Antone

  Azi a avut loc slujba botezului tău, draga mea Cristina…

  Ai plâns la început pentru că încă îți era foame, deși te hrănisem cu puțin timp în urmă, dar te-ai potolit în puțin timp la nașa în brațe, când te-a ținut cu burtica în jos, în poziția care te ajută să te liniștești.

  Atât mama mea, adică bunica ta, cât și Ioana, o cunoștință de-ale noastre, prezente la Botez, au remarcat că privirea ta seamănă cu cea a tatălui tău. Bunica ta mai spune că ai o personalitate puternică. O personalitate dar și o voință puternică…

  Ești isteață, prezentă, atentă, cu o personalitate puternică și foarte frumoasă

  Dacă ar fi să recapitulez ce au spus oamenii care te-au văzut și te-au observat până acum, aș zice că: ești isteață, prezentă, atentă, cu o personalitate puternică și foarte frumoasă. Și știu că aceste lucruri vin din partea unor oameni care nu sunt genul care ar face complimente gratuite și cred sincer că au fost constatări obiective, cu care și eu sunt de acord în totalitate.

  M-am bucurat mult de oamenii care au venit la botezul tău, draga mea. Au fost mulți prieteni, oameni care țin la mine și la Alex, tăticul tău, și cred că, pentru prima oară în viața mea, m-am bucurat mult în mod conștient, așa de mult pur și simplu de prezența lor, a fiecăruia în parte.

  Vei simți și tu asta

  M-am bucurat când i-am văzut intrând pe poarta bisericii, cu un mic cadou sau cu un buchet de flori în mână. Am simțit și înțeles că au venit pentru că le pasă, pentru că eu sau tatăl tău, sau amândoi avem o însemnătate pentru ei.

  O să simți și tu, iubita mea fiică, ce sentiment grozav este să simți că ești important pentru altcineva, că ești iubit. Dar vei descoperi și că nu vei putea să simți asta, dacă nu vei avea tu însăți iubire în inima ta. Iar eu și tatăl tău vom face tot posibilul să te ajutăm să îți descoperi acest potențial.

  Mă rog ca Maica Domnului să ocrotească viețile acestor oameni, să îi conducă pe calea mântuirii, și pentru rugăciunile lor, să mă ajute și pe mine să te cresc așa cum îmi doresc în adâncul sufletului, cu dragoste adevărată, cu fermitate, înțelegere, credință și smerenie.

  Noi, iubită Cristina (Creștina:), am pus astăzi început lucrării tale de mântuire, botezându-te. Astfel, ți s-a curățat păcatul protopărinților Adam și Eva. Mă rog ca Mântuitorul să te ocrotească, și să te îndrume de acum înainte către mântuire !

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa