Și eu te iubesc, copile!

Ileana Mirescu

Nu m-am bucurat că a început școala, deși mă uscasem de dorul copilului în vacanță. Nu am bonă și singura soluție pe durata vacanțelor este ”să-l deportez” la bunici. Dar vacanța de vară e prea lungă și dorul atinge cote alarmante. Nu-mi ajung weekend-urile și concediu nu pot avea prea mult, așa că stau foarte puțin cu el când e în vacanță. A venit în București cu o săptămână înainte de școală și am apucat măcar să ne reconectăm.

Acest articol conține prezentare de produs. 

Zilele de școală sunt, pentru mine, niște curse de 100 de metri garduri. Trăiesc sub presiunea timpului până după-amiază, când trebuie să-l iau de la After. Tot ce fac, fac cu ochii pe ceas. După ce-l iau de la școală, pe la ora 17, facem o plimbare și stăm prin parc, iar acesta este timpul nostru de povești. El îmi spune ce a făcut la școală, eu îi spun ce am făcut la birou. Intrăm în casă pe la ora 19 și atunci începe timpul în care vorbim, concret, despre ceea ce face la școală: -litere, fișe, scris, citit, desene, caiete etc.

Pentru că anul trecut nu i-a prea plăcut școala și nu avea niciun chef, după ce ajungea acasă, să mai vadă vreo literă, am inventat ”jocul cu bilețele”. Îi lasăm bilețele prin casă și el era mereu curios să le descifreze. S-ar putea să exagerez, dar eu sunt de părere că el așa a învățat să citească. Eu așa cred! Și cred asta pentru că progresul s-a văzut după ce am început noi jocul.

Anul acesta, n-am mai reluat jocul. Eu, recunosc, am uitat de el. Dar și l-a amintit copilul. Și l-a amintit când am avut de a face cu Imprimanta Canon Pixma TS9050.

Am primit, pentru câteva zile, această imprimantă pentru testare, moment în care am descoperit platforma Creative Park care, așa cum îi spune și numele, e destinată stimulării creativității copiilor. Cât am montat eu imprimanta, copilul își alesese deja câteva lucruri de printat. A cerut câteva șabloane în care să-și scrie orarul. Apoi, a vrut și calendar. Apoi a vrut câteva rame.

Eu i-am printat tot ce a cerut și am început să mă documentez despre Canon Pixma TS9050 care, trebuie să recunosc, m-a cam cucerit de la prima vedere prin design. Are touchscreen, se poate printa pe hârtie fotografică, dar nu asta e chestia foarte cool. Foarte cool e că poți printa direct din Facebook, Instagram, Drive și pe unde mai ai tu stocate pozele. Are și NFC, și wireless, poți printa direct din telefon, de pe tabletă sau direct de pe card sau direct de pe CD. Și arată bine! Arată foarte bine!

Interesant este că cei de la Canon au și un concurs. La achizionarea oricărei imprimante Canon din promoție, puteți câștiga un voucher suplimentar de 50 GB (suplimentar pentru că la înregistrarea pe platforma de stocare online Canon Irista se primesc 15 GB) șiiiii…puteți câștiga valoarea de achiziție a produsului. Mai multe detalii, precum și lista produselor din promoție, găsiți AICI.

Imprimanta e ușor de instalat, dar spun asta după ce mi-am prins puțin urechile la început. Nu m-am descurcat minunat cu printul pe hârtie fotografică, dar sunt genul de om pe care tehnica l-a învins mereu în prima bătălie.

În tot timpul în care eu am citit despre toate lucrurile despre v-am scris mai sus, copilul își luase în primire toate print-urile și se apucase de lucru. Am crezut că s-a apucat să-și scrie orarul, eu chiar eram pusă pe treabă și îmi plănuisem să-i printez și câteva fișe pentru școală. Dar nu… El îmi scria mie… Orarul lui era ”Mami, te iubesc.”

Am luat creionul în mână și i-am răspuns și eu. În afară de experiența cu imprimanta, ar trebui să mulțumesc celor de la Canon pentru acest moment care mi-a făcut sufletul fericit.

Și eu te iubesc, copile!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa