Vocea ta: Planul pentru distracții de părinți

Cristina Călin, redactor
distracții de părinți

Nu am mai avut un week-end cu distracții de părinți de foarte mult timp. Mult. Cam de când sunt o familie formată din 4 persoane. Așa că, m-am hotărât! Trebuie să facem ceva ce n-am făcut niciodată. Și, culmea, după 16 ani de conviețuire, ne-au mai rămas lucruri nefăcute. Iată-ne pe noi doi, la aproape 40 de ani, cumpărând bilete la Untold. Și am mers și mai departe, ne-am rezervat și loc în camping, pentru că nu am mai fost niciodată cu cortul.

De unde mi-a venit ideea asta? Tot voiam eu să facem ceva nemaifăcut și nu găseam ce. Și tot mergând eu prin Kaufland (ce altceva poate face o mamă, decât să cumpere de-ale gurii?!) am văzut noul lor slogan cu Noul Tu. O dată, de două ori, de trei ori! Mi-am zis că trebuie să fie ceva. Apoi am văzut că sunt sponsori la Untold și uite așa s-a trezit domnul meu cu două bilete la festival și planuri pentru început de august.

Ca să nu fim chiar niște părinți egoiști, le-am programat și copiilor și bunicilor ceva drăguț în perioada cât noi vom fi plecați la Cluj. Iată care-i planul!

Pe 1 august, de dimineață am de gând să mă duc la Kaufland (ei mi-au dat ideea, ei să mă suporte la cumpărături cu doi copii) să le iau urmașilor de mâncare. De ce zic să mă suporte? Fiecare vrea altceva, iar toată treaba durează cel puțin două ore pentru că trebuie să luăm încet-încet printre toate rafturile. Dar nu-i nimic, că știu că voi găsi tot ce-mi trebuie. Iarăși vom sta la raionul de alimente vrac să guste mica divă măsline, micul prinț cașcaval. Doamnele de-acolo ne-au și învățat și sunt drăguțe cu noi, chiar dacă de fiecare dată cumpărăm aceleași sortimente. Dar Noul Tu și-a propus să nu se mai enerveze, să aibă răbdare la cumpărături, chiar dacă metehnele copiilor sunt vechi. Poate se dau și ei după mine și vom fi toți niște Noi.

 

Când cumpărăturile la Kaufland vor fi gata, le vom adăuga și bagajele noastre și ale lor și ne vom îndrepta către casa noastră de la țară. Surpriza e că deja le-am comandat o piscină gonflabilă mare, așa că vor fi foarte încântați.

Distracții de părinți …cu tabieturi

Noi ne vom continua drumul spre Cluj. Mă și văd, ascultând muzică tare, Dirty Diana a lui Michael e preferata mea în momente de-astea. Și am să cânt tare! Și domnul meu o să mă oprească pentru că eu nu știu să cânt. Ajunși la Cluj, o să mergem să ridicăm cortul și ce ne-o mai trebui pentru el, de unde l-am închiriat, că m-am ocupat și de asta. Apoi, o să trecem pe la Kaufland să ne facem niște provizii. Nu vreau să gătesc nimic. Dacă e ca-n studenție, apăi să fie până la capăt! Bine, nu chiar că am de gând să mâncăm adecvat vârstei, adică mai sănătos, nu de alta dar la etatea noastră, ai nevoie de energie să reziști atâtea zile. Am în meniu niște avocado, somon afumat, pâine integrală cu semințe, salate diverse, fructe, măsline, brânzeturi. Finețuri de părinți fugiți de-acasă, dar care nu se pot despărți de tabieturile lor.

Asta-i planul meu pentru distracții de părinți! Și-l voi duce la capăt. Nu de alta, dar trebuie să le dăm piscina cu un motiv și la întoarcere așa o să ne bălăcim cu toți…Că pun pariu că ne va fi dor! Noul Tu își schimbă părul, dar dorurile nu!

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa