4 motive să te gândești la răceală și când e cald afară

Cristina Călin, redactor
motive să te gândești la răceală

A venit căldura și ce ți-ai zis?! Crezi că nu mai ai motive să te gândești la răceală! Gata, nu mai avem nevoie decât de cremă de protecție solară și eventual de un gel împotriva mușcăturilor de insecte. Dar, ia gândește-te!

Folosești aerul condiționat în casă și în mașină? Cred că da. Și organismul tău ce zice când treci de la 20 de grade la 30 + câte sunt afară? Nu-i prea place.

Acest articol conține prezentare de produs.

Tot ce bei, bei rece, că doar ți-e cald. Și-i mai dai și copilului. Nimic anormal, că doar oameni suntem și trebuie să găsim soluții să ne răcorim.

Gripă sau viroză? Cum știu ce afecțiune are copilul meu?

Ieși mai mult din casă. Pe oriunde te duci sunt oameni mulți, de toate felurile. Unul mai strănută. Uite, unul tușește. Din sutele de oameni cu care interacționezi zilnic e imposibil să fie toți perfect sănătoși. Și-apoi, nu te poți duce week-end de week-end în vârf de munte ca să respiri aer curat.

Copilul tău mai mănâncă și prin parc una-alta. Nu apuci mereu să-l ștergi măcar pe mâini. Eu pățesc asta aproape în fiecare zi chiar dacă umblu după mine cu o adevărată farmacie mobilă.

Ai motive să te gândești la răceală

Sunt doar 4 motive să te gândești la răceală și vara, dar sunt foarte serioase mai ales că sunt acțiuni pe care le faci în mod constant, pe unele chiar în fiecare zi. Și știi prea bine că poți să răcești și vara, iar afecțiunile căilor respiratorii netratate duc la alte boli periculoase. Potrivit unor statistici ale UE în România sunt cei mai mulți pacienți spitalizați cu probleme ale căilor respiratorii atât superioare, cât și inferioare. 12% din totalul inernărilor din Uniunea Europeană sunt la noi. Aproape 800.000 de pacienți într-un an. Și-atunci de ce să nu faci tu ceva pentru tine și familia ta, ca să nu ajungi în această statistică?

Simptome ale copilului tău care necesită consult medical

Ce poți face în afară de a avea o igienă zdravănă și o alimentație sănătoasă? Poți să-ți întărești sistemul imunitar și să asiguri prevenția pentru sistemul respirator. E o vorbă din bătrâni care spune că ”prevenția e mama sănătății”. Imunotus este un astfel de produs care vă ajută să vă protejați. Luat înainte de apariția afecțiunilor ajută la menținerea căilor respiratorii sănătoase. Dacă totuși, s-a instalat vreo răceală este bun pentru fluidizarea secrețiilor și favorizarea expectorației. La fabricarea lui s-a apelat la ajutor din natură: fructe de soc și extract de cimbru. Poate fi luat de copiii de peste 8 ani și se poate administra până la 14 zile. Înainte de a decide să începeți tratamentul nu uitați să discutați cu medicul dvs curant.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa