Copilul meu super erou sau cum o prietenie îți dă putere

Cristina Călin, redactor-șef
copilul meu super erou

  Numele meu este Oana Nicoleta Murărașu și aș vrea să vă povestesc despre nepoțelul meu Ionuț. Pot spune și eu câteva lucruri despre copilul meu super erou. Este un băiețel de 9 ani care locuiește în Suceava împreună cu noi. 

  Tot timpul ne-am asigurat că Ionuț primește toată dragostea de care are nevoie și, de aceea, sunt convinsă că s-a dezvoltat foarte bine. Acum este la școală unde îi place foarte mult și de-abia așteaptă să se reia cursurile pentru a se reîntâlni cu colegii lui. De fapt, este un băiețel care are pasiuni obișnuite pentru cei 9 ani ai lui. Îi place foarte mult să se joace cu tot ceea ce găsește, fiind extrem de inventiv.

  Copil meu super erou. Altruismul trebuie încurajat la orice vârstă

  Totuși, este ceva la el care este un pic diferit sau așa credem noi. Este foarte altruist pentru un copil de vârsta lui și înțelege foarte bine că trebuie să fii bun. Aș vrea să vă povestesc cum a salvat un boboc de rață care s-a îndepărtat de mama lui și a căzut într-un butoi de apă. Poate că mulți copii au salvat animale în diverse circumstanțe, dar Ionuț a mers mai departe și a devenit prieten în adevăratul sens al cuvântului cu rățușca. Sunt atât de fericiți împreună că nici nu se desparte unul de celălalt. Unde este nepoțelul meu, acolo este și bobocul. Sunt tare amuzanți!

  În plus, Ionuț a fost învățat să nu facă diferențe între copii. Noi i-am spus mereu că suntem toți la fel, așa că nu i-a fost greu să se împrietenească cu un băiețel cu sindrom Down. Se joacă împreună și petrec frumos timpul. Nepoțelul meu chiar a prins mai multă încredere în el de când a cultivat această amiciție și a reușit să își facă și mai mulți prieteni în tot orașul.

  Noi, adulții, am avut multe de învățat de la el deoarece ne-a arătat că nu trebuie să te dai bătut niciodată. Îl iubim foarte mult și este raza noastră de soare, unda noastră de fericire în fiecare zi.

  Povestea face parte din campania ”Copilul meu super erou” susținută de Disney Junior și este câștigătoarea unui kit promoțional Disney Junior.

  Din data de 23 martie, începând cu ora 10.00, la Disney Junior va începe un program special ”Luna Supereroilor” care cuprinde  Eroi în Pijama, TOTS și Marvel Superheros Adventures. Tot din 23 martie, cei mici pot urmări episoade noi din TOTS de luni până vineri la 17:30.

   

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa