Animaterra de la Kaufland — o colecție de creaturi magice, joc și șansa unei excursii în America

Cristina Călin, redactor-șef
animaterra

Bună! Sunt Cristina, mama a doi copii și am descoperit ceva care e mai presus de o simplă colecție pe care copiii o termină și apoi uită de ea printr-un colț al casei. Nuuu! E altceva!

Am descoperit la Kaufland cartonașele Animaterra. Vă spun sincer că la început am zis că nu prea avem ce face cu ele. Niște cartonașe! Numai că într-o zi am găsit un teanc cu pliculețe Animaterra în biblioteca (Da, merg des la Kaufland că de-acolo ne aprovizionăm în special cu fructe, legume și carne) și-am zis să le deschid să văd ce e cu ele. Am chemat și copiii și ne-am apucat de treabă. Fiecare desfăcea câte un plic, eu țineam evidența dublurilor. La un moment dat ăla mic a strigat „Mami, ăsta e un joc! Nu sunt doar cartonașe”.

 Un joc care pune imaginația în mișcare

Am căutat pe net să văd dacă are copilul imaginație prea mare sau chiar așa este. S-a dovedit că am copii mai deștepți decât mine. Cele 47 de cartonașe cu personaje fantastice și locuri magice (cai înaripați, căpcăuni, sirene, păsări care scuipă foc, castele de foc, apă sau pământ) pot fi folosite și pentru un joc interactiv pentru copii de toate vârstele. Se poate juca în 2 sau 4 persoane și nu e nevoie de toate cartonașele. 10 sunt suficiente. Noi ne-am jucat chiar și un fel de macao cu ele. Dragonii au mâncat sirenele, caii au fugit de dragoni și tot așa. A fost chiar foarte interesant și ne-am distrat de poveștile inventate.

Ne-am planificat să le luăm cu noi în concediu ca să ținem copiii ocupați pe timpul zborului. Mai există chiar și o carte de colorat cu personajele de pe cartonașe. Dacă nu vă place cum și-au imaginat creatorii lor creaturile, le puteți colora după bunul plac. Și dacă tot am zis de vacanță, ne trebuie și rucsacul Animaterra ca să fie colecția completă.

 Aplicația Animaterra duce jocul pe orice gadget

V-am zis că e serviciu complet cu Animaterra. Le puteți muta de pe hârtie pe orice gadget. Instalați aplicația disponibilă atât pe Android, cât și pe Ios și scanați codul de pe cartonașe. Creaturile vor prinde viață prin intermediul realității augmentate și te vor speria sau înduioșa, după caz. Aplicația Animaterra poate fi descărcată gratuit pe telefon de pe Google Play sau App Store. În aplicație este disponibil și mecanismul jocului și povestea Animaterra.

Animaterra

Concurs pentru toți clienții Kaufland

Acum colecția asta a prins și un alt sens pentru mine. În lunile mai și iunie (până pe 25 iunie), Kaufland derulează și un concurs pentru toți clienții care primesc cartonașele de colecție Animaterra. Marele premiu este o excursie la platourile de filmare Universal Studios din Hollywood, Los Angeles, S.U.A., iar mai multe detalii despre toate surprizele și alte premii săptămânale sunt disponibile pe animaterra.kaufland.ro. Ne-am rezervat deja vacanță, dar niciodată nu refuz o plecare.

Hai, că vă las! Mă duc până la Kaufland. Mai am nevoie de vreo 11 cartonașe ca să terminăm colecția. La 50 de lei cheltuiți primesc un pachet cu 2 cartonașe. Eu am să urmăresc produsele semnalizate (m-am uitat deja în catalog) și am să cumpăr câteva ca să primesc și cartonașe speciale. Dacă nu îmi pică azi tot dubluri, cu cine fac schimb?

 Dacă aveți și alte întrebări despre joc și aplicația mobilă Animaterra găsiți răspunsuri pe animaterra.kaufland.ro/.

Te-ar mai putea interesa