Provocările vârstei de 3 ani

TOTUL DESPRE MAME


La vârsta de 3 ani, copiii noștri sunt, adeseori, dificili: sunt neascultători, ne pun tot felul de întrebări dificile și fac crize de furie. Părinții caută soluții pentru a trece cu bine de provocările vârstei de 3 ani, dar și pentu a menține o bună relație cu cei mici, chiar dacă acești au un comportament dificil. Despre toate aceste lucruri discutăm în emisiunea Totul despre mame din 29 martie, împreună cu psihoterapeutul Diana Stănculeanu, coordonator, în cadrul organizației Salvați Copiii, al Centrul de Educație Emoțională și Comportamentală.

 

Psihoterapeutul Diana Stănculeanu ne spune cum să trecem cu bine peste provocările vârstei de 3 ani

Diana Stănculeanu, psihoterapeut, ne spune în emisiunea Totul despre mame din 29 martie, în cadrul rubricii de Educație Pozitivă, care sunt provocările vârstei de 3 ani. În emisiunea Totul despre mame, Diana Stănculeanu dă sfaturi părinților pentru a trece cu bine peste etapa în care copiii spun NU la orice, fac crize de furie, pun întrebări delicate și sunt neascultători. Diana Stănculeanu ne spune cât este de importantă etapa pe care o traversează copiii la 3 ani și dă sfaturi părinților. Psihoterapeutul ne spune cum să înțelegem nevoile copilului aflat la vârsta de 3 ani și ne dă sugestii pentru a-i pregăti pe cei mici de grădiniță.

 

Aici puteți citi pe larg sfaturile psihoterapeutului Diana Stănculeanu pentru părinții care vor să afle mai multe despre provocările vârstei de 3 ani.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa