Problemele copilăriei timpurii

TOTUL DESPRE MAME

 

Vârsta de 0-2 ani

Între 0-2 ani se pun bazele dezvoltării armonioase a copilului nostru. Între 0-2 ani, copilul descoperă, pas cu pas, mediul înconjurător. Vârsta de 0-2 ani este esențială pentru dezvoltarea inteligenței copilului. De asemenea, între 0-2 ani se pun bazele unei legături afective sănătoase și trainice între copil și părinți. Dar, după cum bine știu părinții cu experiență, vârsta de 0-2 ani vine cu multe provocări. Psihoterapeutul Diana Stănculeanu de la organizația Salvați Copiii ne vorbește în emisiunea Totul despre mame din 22 martie despre provocările primilor doi ani din viață și face recomandări care îi vor ajuta pe părinții aflați la început de drum sau pe viitorii părinți.

 

Psihoterapeutul Diana Stănculeanu ne vorbește în emisiunea Totul despre mame din 22 martie despre provocările vârstei de 0-2 ani

În emisiunea Totul despre mame din 22 martie discutăm cu psihoterapeutul Diana Stănculeanu despre cele mai frecvente probleme care apar la copii între 0-2 ani. Cum poate o mamă să descifreze care sunt nevoile copiilor între 0-2 ani? Cum poate o mamă să împlinească aceste nevoi fără să devină exagerată? În emisiunea Totul despre mame din 22 martie aflăm cum poate o mamă să îi ofere afecțiune și iubire copilului său fără sufocare. Dar cum se descurcă o mamă cu un copil de 0-2 ani dacă este afectată de depresie postnatală? Cât de importante sunt rutinele în viața copilului între 0-2 ani? La toate aceste întrebări ne răspunde psihoterapeutul Diana Stănculeanu în emisiunea Totul despre mame din 22 martie.

 

Am stat de vorbă cu Diana Stănculeanu despre inteligența emoțională a copiilor, despre cultivarea stimei de sine la cei mici și despre importanța regulilor în viața copiilor.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa