Antrenamentul la oliţă

TOTUL DESPRE MAME


 

Corpul uman are încă multe necunoscute însă pentru mămici să nu ştie ce se întâmplă înăutru copilului este o permanentă sursă de îngrijorare. Orice manifestare anormală a copilului se transformă într-o sursă uriaşă de insomnii. Primul instinct e să întrebăm pe toată lumea din jur ca să vedem cât din teama noastră e justificată şi cât e lipsă de experienţă. Însă în ceea ce priveşte sănătatea copilului cel mai bine, când ai îndoieli, e să întrebi un specialist. Împreună cu doamna doctor Liliana Calapod vom răspunde, în rubrică următoare, întrebărilor voastre legate de pediatrie.

1. Am un băieţel de 11 luni şi de 2 luni de zile i-a ieşit la ochiul drept pe pleoapă o bubiţă mică roşie. Eu am zis că e ciupitură de ţânţar, însă acum o săptămâna a copt ca un coşuleţ şi s-a spart. Acum văd că iar începe să coacă. Oare ce poate fi?

2. Sunt mama unui băieţel de aproape 3 luni care  are o tuse seacă, medicul l-a ascultat de 2 ori şi spune că nu se aude nimic. A luat 5 zile câte 2ml/de 2 ori pe zi de Eurespal, dar fără nici un rezultat, mai mult a vomat zilele acelea aşa că l-am întrerupt. Nu sunt adepta medicamentelor, însă e micuţ şi nu aş vrea să-l ţin netratat. Sunt şi îngrijorată că din cauza aceasta nu i s-a administrat vaccinul la 2 luni.Ce mă sfătuiţi să fac?

3. Am un băieţel de 1 an şi 4 luni şi aş vrea să ştiu cum să îl fac să folosească oliţa. Când ar trebui să începem antrenamentul la oliţă?

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa