Naşterea lotus

TOTUL DESPRE MAME

  Nașterea lotus: ce este și cu ce diferă de o naștere naturală normală?

  Când vine vorba de sarcină orice femeie îşi doreşte că totul să meargă perfect şi e dispusă să facă orice pentru asta. În ciuda bunăvoinţei viitoarelor mame să vrei nu e mereu de ajuns. Trebuie să şi ştii ce vrei iar în lipsa unei resurse credibile de informaţie plutim uneori în derivă printre zvonuri, sfaturi sau informaţii parţiale. Claudia Bider Heim, moaşă profesionistă, consultant în alăptare ILCA şi cofondator al fundaţiei Crucea Albă, va răspunde întrebărilor voastre legate de naştere şi alăptare.

  Citește și: 4 lucruri care te ajută să scapi de frica de naștere

  Citește și: Recuperarea după naştere, pas cu pas

  Întrebările ediţiei:

  1. Am o fetiţă de 3 luni pe care o hrănesc exclusiv la sân. Luna aceasta, medicul de familie i-a prescris calciu sirop, pe motiv că este cam mare pentru vârsta ei. Acest lucru se datorează şi faptului că s-a născut un pic mai mare, la naştere a avut 3,95 kg şi 52 de cm.  Ia în jur de 1 kg pe lună în greutate. Ce alternative mai naturale aş avea la sirop, având în vedere ca de regula siropurile conţin zahăr şi alţi îndulcitori.

  2. Aş dori să ştiu dacă din cauza parezei faciale periferice pe dreapta, pe care am făcut-o la 19 săptămâni de sarcină şi care încă nu a trecut, deşi sunt în săptămâna 29, va trebui să fac cezariană?

  3. Aş vrea să ştiu mai multe despre naşterea lotus. Ce este, cu ce diferă de o naştere naturală normală, unde se poate face o pregătire în acest sens, care sunt avantajele?

  Urmăriți acest video și aflați mai multe despre nașterea lotus:

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa