Lipsa poftei de mâncare

TOTUL DESPRE MAME


 

Sunt deseori momente când nu mai ştim ce să facem cu copilul. Multe dintre noi ar putea să-şi dea doctoratul în pediatrie după câte am învăţat prin bolile copiilor noştri. Nu înseamnă însă că l-am şi lua. Toate mamele au limite când vine vorba de sănătatea copilului. De aceea doamna doctor pediatru Liliana Calapod va răspunde în minutele următoare, aplicat, întrebărilor voastre legate de pediatrie.

 

Întrebările ediţiei:

1. Nu ştiu dacă se va intâmpla ceva cu copilul meu care nu a făcut vaccinul de 4 luni, pt că nu îl găseam, iar acum la 6 luni nu ştiu dacă să îl fac şi pe cel retroactiv şi să îl amân pe acesta? Există vreun risc pentru copiii nostru dacă  sar vreun vaccin?

2. Copilului meu de un an jumătate îi este frică de apă şi de o lună de zile nu mai reuşim să îl spălăm decât la chiuvetă, pe fugă. De atunci văd că îi tot apare pe spate şi pe picioare un fel de alergie ciudată, aspră, care însă nu îl mănâncă. Cum ce să îi dau şi credeţi că are legătură cu nespălatul?

3. Băieţelul meu de 5 ani nu are poftă de mâncare, mănâncă foarte puţin şi rar. Încep să mă îngrijorez şi aş vrea să îi fac analize. Ce mă sfătuiţi să fac?

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa