Cum cresc imunitatea copilului?

TOTUL DESPRE MAME


Până când cei mici învaţă să se exprime trăim într-o permenenta panică. Nu ştim niciodată dacă îi e rău, dacă are vreo suferinţă şi cât de gravă e. Cum nu ne putem bază pe el ca să ne spună luăm orice schimbare de stare a lui bebe drept un motiv de panică.

La Totul despre mame vă răspundem, prin intermediul Lilianei Calapod, specialistul nostru în pediatrie, la toate întrebările legate de sănătatea celui mic.

 

Întrebările ediţiei:

1.      Fetiţa mea are 1 an şi o săptămână. Nu prea a răcit de când s-a născut. Totuşi mă interesează ce aş putea să îi dau pentru a avea o imunitate puternică. La această vârstă ce se recomandă?

2.      Mă numesc Greta şi am o fetiţă de 4 luni.Aş vrea să aflu şi eu când este bun premergătorul, la ce vârstă o pot pune în el?

3.      Am un bebe de 7 luni şi 5 zile şi avem mari probleme cu constipaţia.. I-am dat pară, prună, iaurt, cereale din fulgi de ovăz…nimic. La recomandarea medicului îmi pun, de o săptămână, pe sân înainte să o alăptez un praf,dar nici acesta nu are niciun efect. Ce pot să fac?

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa