Viata pe indelete

TOTUL DESPRE MAME

  De câte ori nu am visat să ne facem bagajele și să plecăm în jurul lumii? Să trăim pe îndelete, să vizităm lumea pe îndelete, să ne trăim viața pe îndelete și să întâlnim alți oameni care au ales și ei să își trăiască viața pe îndelete? De câte ori nu am vrut să spunem stop agitației zilnice, să respirăm între serviciu, drumurile la grădiniță sau la școală prin traficul de coșmar și să începem o viață nouă? În emisiunea Totul despre mame din 21 martie îi întâlnim pe Nicol și Bogdan Ionescu, doi părinți curajoși care au decis să călătorească cu rulota timp de un an prin Europa, alături de cei trei copii ai lor, fără să se grăbească.

   

  Nicol și Bogdan ne povestesc în emisiunea Totul despre mame din 21 martie despre Viața pe îndelete

  În emisiunea Totul despre mame din 21 martie aflăm cum s-a născut proiectul „Viața pe îndelete”, care este traseul călătoriei, ce buget au avut Bogdan și Nicol și care sunt detaliile practice ale unei călătorii cu rulota, timp de un an, cu trei copii de 5 ani, 3 ani și 7 luni. Tot în emisiunea Totul despre mame din 21 martie aflăm ce planuri (in)exacte au Nicol și Bogdan, care sunt locurile în care vor să stea cât mai mult, cum se vor descurca cu detaliile practice și cât timp le-au luat pregătirile. Și, mai ales, de cât curaj ai nevoie ca să îți trăiești viața în felul acesta? Ne spun Nicol și Bogdan în emisiunea Totul despre mame din 21 martie!

   

  În săptămâna de dinaintea plecării, i-am vizitat pe Bogdan și pe Nicol și am fost de față la ultimele pregătiri pentru începerea Vieții pe îndelete!

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa