Viaţa după adulter

TOTUL DESPRE MAME


 

Infidelitatea în cuplu nu este deloc o raritate. Ce se întâmplă atunci când unul dintre parteneri află că a fost înșelat? Și, mai ales, ce se întâmplă atunci când cei doi parteneri au copii? E mai bine să rămânem în cuplu, continuând căsnicia de dragul copiilor, sau cea mai bună soluție este divorțul, chiar și atunci când suntem părinți? În emisiunea Totul despre mame din 3 aprilie, două mame cu atitudine, Ramona Bunescu și Sanda Watt, discută despre viața după adulter, despre infidelitatea în cuplu și despre cea mai bună alegere pe care o poate face o mamă atunci când află că a fost înșelată de partnerul de viață.

 

Ramona Bunescu și Sanda Watt discută în emisiunea Totul despre mame despre viața după adulter

În ce măsură poate fi infidelitatea tolerată sau iertată? O căsnicie poate continua după adulter? Mai este fericirea posibilă după o infidelitate în cuplu? În emisiunea Totul desprea mame din 3 aprilie răspundem la aceste întrebări și discutăm dacă este sau nu sănătos să rămânem într-o căsnicie de dragul copiilor și să ne continuăm viața după adulter. Nu este ușor pentru niște părinți să aleagă divorțul, dar uneori aceasta este singura soluție. În emisiunea Totul despre mame discutăm despre situațiile în care ce simt mamele este mai importante decât ce simt copiii și despre cazurile în care infidelitatea în cuplu poate fi iertată și viața poate continua după adulter.

 

Citiți și mărturiile unor mame care s-au confruntat cu infidelitatea în cuplu și au ales fie să își continue căsnicia și viața după adulter, fie să divorțeze.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa