Televizor în camera copiilor. Pro sau contra?

TOTUL DESPRE MAME

Copiii și privitul la televizor: un subiect care stârnește controverse aprinse printre părinți și specialiști. Câte ore pe zi se pot uita cei mici la TV? Când devine privitul la televizor periculos atât pentru copii, cât și pentru părinți? Dar când este el benefic pentru cei mici? Este o idee bună ca cei mici să aibă televizor în camera lor? În emisiunea Totul despre mame încercăm să găsim răspunsuri echilibrate la toate aceste întrebări.

În emisiunea Totul despre mame discutăm despre copiii noștri și privitul la televizor

În ce măsură prezența televizorului în camera celor mici le afectează viața socială sau performanța școlară? Are privitul la televizor și avantaje pentru copii? Două mame experimentate și informate, Laura Frunză și Delia Grigoroiu, discută în emisiunea Totul despre mame despre acest subiect. Laura și Delia enumeră în emisiunea Totul despre mame argumentele pro și contra prezenței televizorului în camera copiilor. În emisiunea Totul despre mame tragem concluzii despre relația controversată între copiii noștri și micul ecran.

Citiți pe larg despre cum să ne împrietenim cu acest membru controversat al familiei, micul ecran, și despre cum să facem privitul la televizor să aibă și avantaje pentru copiii noștri!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa