Somnul copiilor

TOTUL DESPRE MAME


Somnul copiilor este o sursă constantă de îngijorare, disperare și oboseală pentru părinți. Așa cum unii copii adoră dovleceii și conopida, iar alții le detestă, la fel se întâmplă și cu somnul: sunt copii care dorm neîntorși din primele luni de viață, iar alții se trezesc din oră în oră chiar și la vârsta grădiniței. În emisiunea Totul despre mame din 25 martie discutăm despre somnul cel mici cu psihologul Simina Angelescu și încercăm să aflăm de ce este somnul o problemă atât de arzătoare pentru părinții din întreaga lume.

 

Tot ce trebuie să știi despre somnul copiilor  în emisiunea Totul despre mame din 25 martie

Cum evoluează somnul în funcție de perioada de dezvoltare în care se află cel mic? Cum sunt ciclurile de somn la bebeluși și cum sunt ciclurile de somn la copiii mai mari? De câte ore de somn are nevoie un copil și cum îl putem ajuta să doarmă mai bine? În emisiunea Totul despre mame din 25 martie discutăm cu psihologul Simina Angelescu despre cele mai comune tulburări de somn ale celor mici și aflăm când este cazul să ne adresăm medicului pediatru. De asemenea, tot în emisiunea Totul despre mame din 25 martie despicăm în patru cele mai comune mituri legate de somnul copiilor: este adevărat că cerealele de orez îi ajută pe bebeluși să doarmă mai bine? Este obligatoriu ca cei mici să doarmă după amiaza? Este adevărat că cei mici dorm cât au nevoie? În emisiunea din 25 martie aflăm dacă aceste mituri conțin un sâmbure de adevăr și ne punem la curent cu tot ce trebuie să știe un părinte despre somnul copiilor.

 

Dacă te interesează acest subiect, probabil că ai un copil care nu doarme. Așa este? Citește acest articol despre somnul copiilor și află cât (și dacă) vei mai dormi vreodată o noapte legată!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa