Sfaturi pentru părinţi în primii ani de şcoală

TOTUL DESPRE MAME

Primii ani de școală: sfaturi pentru părinți

Primii ani de școală sunt, adeseori, o etapă dificilă: copilul plânge la intrarea în clasă, vine acasă cu calificative slabe sau refuză să își facă temele. Cel mic urăște școala și părinții sunt îngrijorați și se întreabă dacă o să își vadă vreodată copilul atras de învățătură. În plus, temele sunt dificile încă din primii ani de școală și copilul acceptă cu greu să se atingă de ele.

Ce este de făcut pentru ca primii ani de școală să nu mai fie un calvar pentru toată familia și care sunt cele mai bune sfaturi pentru părinții aflați în dificultate?

 

În emisiunea Totul despre mame învățătoarea Gabriela Straub dă sfaturi pentru părinți

Gabriela Straub, o învățătoare care știe să-i facă pe copii să privească școala ca pe ceva distractiv, dă cele mai bune sfaturi pentru părinții îngrijorați. Ne spune care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le facem noi, părinții, când avem copii în primii ani de școală, ne spune ce putem întreprinde pentru a-i ajuta pe cei mici să se adapteze mai ușor în primii ani de școală și ne de sugestii pentru a-i împrieteni pe copiii noștri cu învățătura. Din momentul în care cei mici privesc școala ca pe ceva bun, problemele încep să dispară și primii ani de școală nu mai sunt atât de amenințători.

 

Dacă aveți un copil aflat de început de drum, în primii ani de școală, țineți cont de aceste 9 sfaturi pentru părinți care vin de la o mamă experimentată!
 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa