Remedii naturale pentru imunitate

TOTUL DESPRE MAME


De la museţel la coada şoricelului. De la levănţică la cătină. De la spirulină la muguri de brad. Natura pare că ne pune la dispoziţie tot ce avem nevoie pentru a fi sănătoşi. Ce e medicina naturistă? Au plantele puterea de a vindeca? Dacă da, în ce condiţii? Ce e mit şi ce e legendă în ceea ce priveşte calităţile terapeutice ale naturii? Discutăm despre plantele care ne fac bine împreună cu doamna doctor Daniela Buşneag.

 

Remedii naturale pentru imunitate

Sunt remediile naturale niște opțiuni inspirate atunci când vine vorba de creșterea imunității familiei noastre? Care sunt plantele care susțin sistemul imunitar? Există remedii naturale pentru imunitate recomandate în special copiilor? În emisiunea Totul despre mame încercăm să răspundem la toate aceste întrebări alături de medicul apifitoterapeut Daniela Bușneag. De asemenea, vom afla care sunt soluțiile naturale recomandate atunci când cei mici răcesc și care sunt principalele greșeli pe care le putem face atunci când apelăm la remedii naturale pentru afecțiunile obișnuite ale copiilor noștri.

 

Medicul apifitoterapeut Daniela Bușneag recomandă remedii naturale pentru imunitatea întregii familii în emisiunea Totul despre mame

Medicul Daniela Bușneag, apifitoterapeut, ne spune care sunt principalele boli ale copiilor care pot fi tratate cu remedii naturale, ne spune care sunt plantele care nu trebuie să lipsească din dulăpiorul de medicamente al oricărei familii. Daniela Bușneag ne precizează care sunt principalele remedii naturale pentru imunitate pe care ar trebui să le folosească toți membrii familiei noastre, mai ales în sezonul virozelor respiratorii. De asemenea, medicul Daniela Bușneag ne spune care sunt situațiile în care remediile naturale nu sunt suficiente și trebuie să apelăm la medicina clasică și care sunt pericolele exceselor de remedii naturale din plante. Nu lipsesc nici sfaturile despre cum putem împăca remediile naturale pentru imunitate cu medicamentele alopate!
Citiți pe larg și despre cele 10 remedii naturale pentru creșterea imunității pe care găsim în dulapul bunicii!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa