Provocările părintelui singur

TOTUL DESPRE MAME


Este mai complicat să fii părinte singur? Cum se descurcă o mamă singură în viața de zi cu zi și cum suplinește absența tatălui din viața copilului? Copiii care cresc în familii monoparentale se pot confrunta mai des cu probleme emoționale decât copiii care cresc într-o familie în care ambii părinți sunt prezenți? Căutăm răspunsuri la toate aceste întrebări în emisiunea Totul despre mame din 2 aprilie, alături de psihologul Gaspar Gyorgy.

 

Psihologul Gaspar Gyorgy ne spune în emisiunea Totul despre mame cum să facem față provocărilor din viața de părinte singur

„Rolul de părinte implică în sine foarte multe responsabilități, iar părintele singur e nevoit să jongleze cu foarte multe responsabilități și activități. Toate domeniile vieții copilului trebuie luate în calcul: sănătate, alimentați, hrană emoțională, educație, socializare, școlarizare”, spune psihologul Gaspar Gyorgy în emisiunea Totul despre mame din 2 aprilie. Familiile monoparentale sunt, în zilele noastre, din ce în ce mai frecvent. Din fericire, nu este imposibil pentru părinții singuri să jongleze cu toate aceste responsabilități, deși este foarte dificil. Psihologul Gaspar Gyorgy ne dă sfaturi în emisiunea Totul despre mame pentru a face față cu brio provocărilor care apar în viața de părinte singur și ne spune ce înseamnă pentru un copil să crească într-o familie monoparentală.

 

Aici citiți mai multe sfaturi pentru mamele singure.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa