Frica de ginecolog

TOTUL DESPRE MAME


Nu este un secret pentru nimeni faptul că multe dintre femei evită cât pot vizitele la ginecolog. Jenă, rușine, frică: aceste sentimente sunt adesea, din nefericire, mai importante decât preocuparea femeilor pentru sănătate. De unde vine frica de ginecolog? Ce legătură există între jena de ginecolog și lipsa de informare? Ce urmări tragice poate avea reținerea față de ginecolog? Este indicat să alegem un medic ginecolog bărbat sau femeie pentru a scăpa de frica de ginecolog? Despre toate aceste lucruri discutăm în emisiunea Totul despre mame din 27 martie, împreună cu Gabriela Singureanu și Eugenia Cojocaru, două mămici curajoase, care nu se tem să spună lucrurilor pe nume.

 

Despre frica la ginecolog în emisiunea Totul depre mame din 27 martie

În emisiunea Totul despre mame din 27 martie discutăm cu Gabriela Singureanu și Eugenia Cojocaru despre jena și frica de ginecolog: de unde provine acest sentiment? Cum poate fi combătută frica de ginecolog? În emisiunea Totul despre mame din 27 martie discutăm despre prototipul ginecologului ideal și le asigurăm pe femeile care ne urmăresc că sentimentele de jenă și reținere față de ginecolog sunt destul de comune, dar, din fericire, pot fi combătute. Preocuparea pentru sănătate trebuie să învingă frica de ginecolog, este concluzia emisiunii Totul despre mame din 27 martie.

 

Dacă și tu te-ai confruntat cu sentimente de rușine, jenă sau frică la ginecolog, află că nu ești singura! Citește povești care îți vor aduce zâmbetul pe buze, adunate de la mai multe femei care s-au confruntat cu aceeași problemă ca tine, frica de ginecolog!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa