Dr. Laura Markham în România (2)

TOTUL DESPRE MAME

  Soluții de la dr. Laura Markham pentru cele mai comune probleme cu care se confruntă părinții

  Dr. Laura Markham (fondatoarea AhaParenting.com, doctor în psihologie, psiholog clinician, psihoterapeut specializat în copii și familie și autor) a fost prezentă în România pentru seria de conferințele TOTUL DESPRE PARENTING din 14-15 noimbrie 2015. Ne-am folosit de acest prilej și am rugat-o pe dr. Laura Markham să răspundă întrebărilor primite de la Despina Bădescu (TOTUL DESPRE MAME) și de la bloggerii Cristina Adam Toma, Diana Vijulie, Raluca Loteanu și Bogdana Dobre.

  Cum să creștem copii echilibrați? Cum să ne regăsim noi, părinții, echilibrul?

  Aflați în materialul video de mai jos răspunsurile fascinante și pline de înțelepciune ale dr. Laura Markham la întrebări despre adevăratele efecte ale pedepselor, stabilirea cu empatie a limitelor, explicarea conceptului de moarte pe înțelesul celor mici, menținerea unei relații bune cu copilul chiar și atunci când suntem furioși, depășirea propriilor răni și traume din copilărie și regăsirea echilibrului în momente dificile, în care suntem copleșiți de emoții negative.

  Prima parte a interviului cu dr. Laura Markham poate fi urmărită aici.

  Volumele „Părinți liniștiți, copii fericiți – Cum să înlocuim țipetele cu conectarea” și „Părinți liniștiți, frați fericiți – Cum să creștem părinți prieteni pe viață” de Dr. Laura Markham se găsesc pe rafturile librăriei virtuale TOTUL DESPRE MAME. Acum nu vă rămâne decât să vă pregătiţi o cană de ceai, să vă aşezaţi în fotoliu şi să citiţi liniştiţi preţ de cinci minute, până când copilul se trezeşte, vrea să facă pipi sau toarnă borcanul de miere pe pisică.

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa