Dr. Laura Markham în România (1)

TOTUL DESPRE MAME

Soluții de la dr. Laura Markham pentru cele mai comune probleme cu care se confruntă părinții

Dr. Laura Markham (fondatoarea AhaParenting.com, doctor în psihologie, psiholog clinician, psihoterapeut specializat în copii și familie și autor) a fost prezentă în România pentru seria de conferințele TOTUL DESPRE PARENTING din 14-15 noimbrie 2015. Ne-am folosit de acest prilej și am rugat-o pe dr. Laura Markham să răspundă întrebărilor primite de la Despina Bădescu (TOTUL DESPRE MAME) și de la bloggerii Cristina Adam Toma, Diana Vijulie, Raluca Loteanu și Bogdana Dobre.

Dr. Laura Markham despre cum să creștem copii echilibrați și cum să ne regăsim noi, părinții, echilibrul

Aflați în materialul video de mai jos răspunsurile fascinante și pline de înțelepciune ale dr. Laura Markham la întrebări cum ar fi: cum îi învățăm pe cei mici să își dorească cu sinceritate să împartă, cum creștem nivelul de toleranță la frustrare, cum procedăm atunci când observăm că cel mic ne minte, cum le explicăm celor mici evenimentele tragice care se întâmplă în lume, cum îi educăm pe copiii cu voință puternică, cum rezolvăm conflictele între frați.

Partea a doua a interviului cu dr. Laura Markham poate fi urmărită aici.

Volumele „Părinți liniștiți, copii fericiți – Cum să înlocuim țipetele cu conectarea” și „Părinți liniștiți, frați fericiți – Cum să creștem părinți prieteni pe viață” de Dr. Laura Markham se găsesc pe rafturile librăriei virtuale TOTUL DESPRE MAME. Acum nu vă rămâne decât să vă pregătiţi o cană de ceai, să vă aşezaţi în fotoliu şi să citiţi liniştiţi preţ de cinci minute, până când copilul se trezeşte, vrea să facă pipi sau toarnă borcanul de miere pe pisică.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa