Despre dezvoltarea personală

TOTUL DESPRE MAME


Noțiunea de dezvoltare personală a fost tratată la început cu retincență. Însă ce se află de fapt în spatele acestei denumiri care ne induce deseori în eroare? Ce e de fapt un curs de dezvoltare personală? Care sunt armele pe care ți le poate pune la dispoziție pentru a fi cine îți dorești să fii?

 

Tot mai des auzim despre cursuri de dezvoltare personală și despre beneficiile pe care le aduc astfel de cursuri în viața oamenilor. Știm că există disponibile acum o multitudine de ateliere de dezvoltare personală, traineri și specialiști, astfel încât să acopere toate nevoile existente acum, atât pentru femei cât și pentru bărbați, chiar și pentru copii.

 

Ce înseamnă dezvoltare personală?

1. te explorezi pe tine și trecutul tău;

2. schimbările pe care vrei să le faci în viața ta.

 

În emisiunea de azi, discutăm împreună cu Otilia Mantelers, trainer și specialistul nostru în Playful Parenting și Antonia Noel, consultant în comunicare relațională și trainer în metoda ESPERE despre ce se întâmplă în astfel de workshop-uri și care sunt filozofiile pe care se bazează aceste două metode atunci când ne interesează cel mai mult să le aplicăm în viața noastră de familie. Află cum au pornit pe acest drum specialistele noastre și care sunt așteptările lor atunci când țin un curs de dezvoltare personală sau participă la unul.

 

Conferința Joc Comunicare Conectare, din 10 Mai 2013 –  București 

Conferința Joc Comunicare Conectare este o conferință națională dedicată relației părinte – copil și reprezintă o îmbinare a trei metode de succes pentru a crește un copil fericit: metoda ESPERE, Playful Parenting și Comunicare Nonviolentă. Prin această abordare se dorește a se pune la dispoziția părinților a acelor instrumente de care au nevoie, pentru a putea gestiona mai bine diverse situații conflictuale sau probleme cu care se confruntă în viața de zi cu zi. 

Pe Otilia Mantelers o puteți vedea în rubrica noastră din emisiune: Educația prin joacă, Antonia Noel ne ajută cu terapia de cuplu iar pe Monica Reu o găsiți în rubrica Consultații pentru părinți.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa