Dentiţia la copii probleme şi îngrijire

TOTUL DESPRE MAME

  Dentiția la copii este un subiect arzător pentru majoritatea părinților. „Ce pot face pentru ca cel mic să aibă o dentiția sănătoasă?” „Cât de grav este dacă dințișorii de lapte ai copilului meu s-au cariat?” „Ce legătură este între dentiția de lapte și dentiția permanentă la copii?” Da, e limpede: atunci când vine vorba de dentiția la copii, părinți au multe întrebări. În emisiunea Totul despre mame ne-am propus să răspundem la bună parte dintre ele.

   

  Medicul stomatolog Dana Ivan discută în emisiunea Totul despre mame despre dentiția la copii

  În emisiunea Totul despre mame, medicul stomatolog Dana Ivan discută despre cele mai comune probleme de dentiție la copii. Ne spune când trebuie să mergem pentru prima oară cu cel mic la stomatolog, de ce este important să îngrijim dinții de lapte ai copiilor noștri, când trebuie să apelăm la un aparat dentar. De asemenea, medicul stomatolog Dana Ivan ne spune pe larg în emisiunea Totul despre mame cum putem contribui la prevenirea problemelor de dentiție la copii pe termen lung și ce tratamente se pot face special pentru dinții de lapte.

  Tot în emisiunea Totul despre mame vom afla și care sunt simptomele care ne trimit cât mai repede cu cei mici la stomatolog. Părinții vor ști, astfel, la ce să fie atenți pentru a preîntâmpina în viitor problemele de dentiție ale copiilor.

  Aici citiți pe larg despre problemele de creștere ale dinților definitivi la copii.

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa