Cel mai bun prieten al copilului

TOTUL DESPRE MAME


Imediat ce intră în colectivitate, sau chiar înainte de acest moment, copilul tău își face un prieteni. Dar ce se întâmplă atunci când ție nu-ți place de cel mai bun prieten al copilului tău? Ce e de făcut atunci cel mai bun prieten al copilului tău este agresiv sau încalcă regulile familiei tale? Ce faci dacă ți se pare că cel mai bun prieten al copilului tău are o influență proastă asupra copilului tău? Este sau nu recomandat să intervii în relațiile de prietenie ale copilului tău? În emisiunea Totul despre mame din 20 martie, două mame cu experiență, Raluca Bradea și Mihaela Vasilescu, discută despre acest subiect spinos.

 

În emisiunea Totul despre mame din 20 martie discutăm despre cel mai bun prieten al copilului

Este bine să îi alegi copilului tău prietenii sau să îi interzici anumite relații? Raluca Bradea și Mihaela Vasilescu, două mame cu experiență, dezbat în emisiunea Totul despre mame din 20 martie dilemele cu care se confruntă părinții atunci când nu îl simpatizează pe prietenii copilului. Cât de multă încredere avem în alegerile copilului? Este cu adevărat posibil ca anturajul să-i dăuneze copilului sau valorile învățate în familie sunt mai importante? Ce efecte sunt pe termen lung dacă îi interzicem copilului să se mai întâlnească cu cei mai bun prieten al lui? Cât este de important să îi cunoaștem pe prietenii copilului nostru? Toate aceste întrebări găsesc răspunsuri în emisiunea Totul despre mame din 20 martie.

 

Citește și sfaturile unei mame care nu îl plăcea pe prietenul cel mai bun al copilului ei  și a căutat cea mai bună rezolvare a situației!

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa