Bucuriile şi greutăţile unei mame cu dizabilităţi

TOTUL DESPRE MAME

     

    O dizabilitate nu te face o mamă mai puțin iubitoare, o dizabilitate nu te face o mamă mai puțin dedicată puiului tău, o dizabilitate nu te face mai puțin capabilă să fii o mamă bună. Nu sunt cuvinte goale, ci este purul adevăr, deoarece un copil îți dă resurse nebănuite. Mădălina Stănculescu, o mamă curajoasă cu o dizabilități ne dovedește din plin acest lucru în emisiunea Totul despre mame din 14 martie, când ne povestește despre greutățile și bucuriile din viața ei de mamă cu dizabilități.

    Viața unei mame cu dizabilități în emisiunea Totul despre mame din 14 martie

    Cât de importantă este familia și susținerea pentru o mamă cu dizabilități? Care este lecția pe care o învață un copil care are o mamă cu dizabilități? Care sunt fricile unei mame cu dizabilități? Mădălina Stănculescu răspunde cu sinceritate la toate aceste întrebări în emisiunea Totul despre mame din 14 martie și transmite un mesaj de susținere și de încurajare și altor mame cu dizabilități. Rămasă cu proteze la ambele picioare în urma unui tragic accident, Mădălina Stănculescu ne spune în emisiunea Totul despre mame din 14 martie de unde îi vine voința și puterea să iubească, să râdă și să fie alături de copilul ei în fiecare zi.

    Citiți pe larg povestea despre curaj a Mădălinei Stănculescu, una dintre cele mai puternice mame cu dizabilități pe care le-am cunoscut.

    Îți recomandăm să te uiți și la acest video

    Te-ar mai putea interesa