Vocea ta. Super patul în care încap doi adulți și cei cinci copii ai lor

Alexandra Irimiea

Acest super pat te face să te îndrăgostești pe loc de el și să ți-l dorești în dormitor. A fost creat de o mamă pentru ea, soțul ei și cei cinci copii ai lor.

Nu știu alte mame cum sunt, dar eu una ador să dorm împreună cu copilul meu. Și nu doar eu, ci și tăticul lui este pro co-sleeping, iar asta ne face nopțile mult mai frumoase. Nu mai vorbesc de dimineți, când ne trezim împreună, cu zâmbetul pe buze și ne întrebăm ce am visat sau ne gâdilăm până nu mai putem de râs.

Mă întreb oare cum am fi încăput cu toții într-un singur pat dacă am fi avut mai mulți copii… Ei bine, o mamă a hotârât să-și creeze propriul super pat generos și frumos compartimentat.

d94195495e55ddf2_x7heqxkyvpppc_rmslllpoc5c17ooi_-oc2iul-myka-xxxlarge

Iată o fotografie care te face să te uiți secunde-n șir la ea și să-ți imaginezi că ai și tu așa ceva acasă, la tine-n dormitor. Este cu adevărat un pat neobișnuit, unul ieșit din tipare!

Elizabeth Boyce se bucură în fiecare seară de un somn odihnitor alături de soțul ei și cei cinci copii ai lor care au vârste mai mici de 11 ani. Dorm împreună, dar totuși, fiecare are intimitatea lui. Au acces separat atunci când vor să se dea jos din pat și pot trage draperia ca să nu-i deranjeze lumina celor care încă nu dorm.

• Vocea ta. Co Sleeping – beneficii pentru care să împarți patul cu copilul

Povestea lor, frumos depănată pe site-ul Popsugar.com, a făcut înconjorul lumii datorită ingenuozității acestei mame care pur și simplu nu s-a putut decide cu care copil să doarmă și cu care nu. Iar pentru că ideea ei a plăcut multora, Elizabeth a făcut pus pe blogul ei un tutorial în care a explicat, pas cu pas, cum a creat acest fantastic super pat la ea acasă.

Iată cum arată schema acestui super pat:

super-pat

Elizabeth a cumpărat două paturi supraetajate de la Ikea, Hack Kura Bed, pe care le-a unit cu ajutorul unei bucăți din lemn. La mijloc a pus o saltea mare, direct pe podea, pe post de „pat matrimonial”, să-i zicem, locul unde doarme cu cel mai mic dintre copii. Iar în rest sunt patru locuri de dormit pentru ceilalți copii din familie. La final, pentru a le da un aspect unitar, a decorat patul familial cu perdeluțe, draperii și lumini. Genial, nu?

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa