Pe cine invidiază mamele…

Raluca Dumitrică
Familie fericita | Totul despre mame
Viaţa poate fi o aventură alaturi de familia ta fericită

  Mamele sunt ocupate, mereu pe fugă, dar nu se tem să se bucure de viaţă!

  Mame ocupate & fericite | Totul despre mame
  Viaţa poate fi o aventură alaturi de familia ta fericită

  Nu m-am născut cu termometrul într-o mână şi cu planificatorul în cealaltă.

  Nu mi-am propus să schimb scutece la vârsta de 23 de ani şi uite că exact asta fac acum.

  Şi nici nu mi-am impus ca până la vârsta de 32 de ani să fac trei copii ale căror griji şi temeri, bucurii şi pasiuni să le cunosc pe de rost.

  Şi uite că asta fac.

   

   

  Sunt mamă şi iubesc acest lucru!

  Mai presus de orice, iubesc meseria de mamă. Multe şi mulţi nu vor înţelege niciodată acest sentiment. Cum să nu vrei să îţi petreci weekend-urile la mare, la munte, în compania prietenilor, într-un club elegant sau pe malul marii? Cum să îmi spui tu mie că nu ai vrea să îţi cheltui toţi banii pe farduri de la Sephora şi pe haine de la Versace, pantofi Manolo şi alte produse care fac viaţa unei fete mai bune…

  Mulţi oameni se vor îndârji să îmi scoată în evidenţă lucrurile pe care eu nu le am acum. Mulţi vor crede că, dacă nu le am, sufăr şi le vreau, şi de aici se pornesc invidii majore. Mulţi cred că o mamă ocupată şi care nu are timp să iasă la cafea cu prietenele este o mamă frustrată.

  Dragostea familiei, incomparabilă

  Din fericire, mamele grijulii şi iubitoare ştiu că niciun Manolo Blahnik nu se compară cu momentul în care fiica ta îţi spune că eşti frumoasă. Nicio cină romantică nu se aseamănă cu cea luată pe fugă, seara, pe covor, cu soţul tău. Mâncaţi cina şi resturile copiilor, de pe aceeaşi farfurie. Mâncaţi rapid, cu mâna şi staţi cu urechea ciulită în caz că cel mic se trezeşte. Discutaţi repede ce s-a întâmplat în timpul zilei, vă sincronizaţi agendele, faceţi dragoste pe furiş şi vă faceţi declaraţii de iubire mai sincere ca niciodată. Sunteţi o echipă şi vă descurcaţi de minune, cu plusuri şi minusuri, cu greşeli şi neajunsuri. Şi sunteţi pe fugă întotdeauna, ştim! Dar asta nu ia din plăcerea cursei, din superbitatea vieţii pe care o trăiţi chiar în acest moment.

  Adevărata aventură începe alături de cei pe care îi iubeşti

  La finalul zilei, împreună sunteţi o familie şi ştiţi că acest lucru bate orice scenariu de film, orice vacanţă la munte, orice cină romantică, orice shopping în Milano. Familia nu se poate asemăna cu absolut nimic, niciodată. Şi, din acest motiv, nu sunteţi niciodată frustraţi că nu aveţi timp şi bani pentru toate sau plini de invidie. De aceea nu vă încearcă niciodată sentimentul de regret că aţi ales să fiţi părinţi în loc să duceţi o viaţă simplă, lipsită de responsabilităţi. În sinea noastră, noi, părinţii grijulii şi iubitori ştim că viaţa cea mai simplă este cea pe care o umpli cu persoanele pe care le iubeşti. Aici începe adevărata aventură.

  Să o trăiţi cum se cuvine!

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa