Momente pentru care merită să fii mamă

momente-in-care-te-bucuri-sa-fii-mama-totul-despre-mame

  Sunt momente în care meseria de mamă își merită toți banii!

  E greu să fii mamă, dar acele momente emoționante prin care treci cu puiul tău de om, merită orice sacrificiu.

  Poate că vor fi zile când te vei simți extenuată sau poate că vor fi clipe când ți se va face dor de femeia de altădată, însă nimic nu se compară cu emoțiile pe care le vei trăi lângă copilul tău.

  De ce merită să fii mamă?

  1. Testul de sarcină:
  Pentru prima dată vei simți ceva ce nu ai mai simțit niciodată: un amalgam de teamă cu bucurie și nerăbdare. Acesta va fi momentul în care femeia de altădată capătă un alt sens în viață. Abia atunci când vei vedea două liniuțe roz vei ști că ai atins cea mai mare realizare a ta.

  Citește și: Momentul ideal pentru un test de sarcină

  2. Prima ecografie:
  Mai ții minte cum era la prima întâlnire cu bărbatul de care te-ai îndrăgostit? Când îți transpirau palmele și aveai inima-n gât? Imaginează-ți că totul va fi la o intensitate de zeci de ori mai mare atunci când îți vei vedea pentru prima dată bebelușul.

  3. Primele lovituri:
  În acele momente, vei face cunoștință cu primele mișcări atât de delicate ale bebelușului. Sigur că uneori este posibil să te doară, însă nimic nu se compară cu gândul că în burtica ta mai bate o inimă.

  4. Nașterea:
  Tuturor ne e frică de ea, însă asta nu ne umbrește fericirea și împlinirea de a deveni mame. Acele momente în care îți vei ține pentru prima dată puiul de om în brațe îți vor da putere și curaj.

  5. Primii pași:
  Va fi momentul când îți vei da seama pentru prima dată că bebelușul tău își ia zborul din brațele tale, însă va fi o experiență unică și emoționantă. În fond, asta este prima dovadă de independență și ambiție a celui mic.

  6. Primul cuvânt:
  Inima ta o va lua la galop când va auzi pentru prima dată cuvântul „mamă”, iar sufletul o să-ți fie inundat de bucurie! Primul cuvânt și prima declarație pe care ți-o va face copilul vor fi momente de neuitat pentru orice mamă.

  7. Primul cadou:
  Poate că o să-ți ofere o păpădie de la colțul străzii sau o piatră oarecare, dar acestea vor fi cele mai de preț cadouri pe care le vei primi! Dovezile de dragoste din partea copilului tău te vor face o femeie cu adevărat împlinită!

  8. Te iubesc:
  Copiii au un fel aparte de a-și declara iubirea! Va fi un „te iubesc atât de sincer, încât toate sacrificiile și toate nopțile pierdute lângă el vor căpăta sens.

  Tu ce momente emoționante îți amintești alături de cel mic?

  Citește și:
  Dar soţul tău ce reacţie a avut?
  Ce se întâmplă cu organele interne ale mamei în timpul sarcinii?
  Lucruri ciudate despre sarcină şi copii

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa