articol sustinut de

Manhaé- pentru frumuseţea tuturor femeilor

Georgiana Mihalcea, redactor
Manhaé
Manhaé a creat 3 suplimente ce aduc îmbunătăţiri aspectului pielii, părului şi unghiilor, cu ingrediente naturale şi fabricate în Franţa. FOTO: Shutterstock

Frumuseţea feminină vine întotdeauna dintr-o stare de echilibru, o piele sănătoasă, o siluetă armonioasă și o podoabă capilară bogată. Atunci când o femeie se privește în oglindă, traieşte multe emoţii, mulţumire, dar uneori şi descurajare. Felul cum ne percepem ne face să căutăm mereu soluţii pentru a fi aşa cum ne dorim. Nu e vorba doar de o imagine, ci și de felul în care ne simţim în pielea noastra. Femeile caută dintotdeauna soluţii pentru frumuseţea lor.

Manhaé este acel brand de suplimente alimentare naturale care, pe lângă avantajele pentru sănătate, aduce multe beneficii felului în care arătăm. Sigur că nu vorbim de pastila magică a frumuseţii, însă suplimentele alimentare Manhaé integrate în rutina zilnică pot face diferenţa și în felul cum ne simţim, precum şi în imaginea noastră.

Creată în Franţa, marca Manhaé duce mesajul frumuseţii à la française în întreaga lume. Se ştie că franţuzoaicele au micile lor secrete ale cochetăriei și au știut mereu cum să se menţină active şi pline de viaţă. De peste 20 de ani, Manhaé susţine sănătatea şi frumuseţea femeilor în Franța, iar acum a ajuns și în România.

Cele 3 suplimente care îţi completează frumuseţea

Femeile acordă mereu o atenţie susținută pielii și părului, dar și unghiilor. Sunt ca trei elemente de bază și formează un fel de carte de vizită a fiecărei femei. Trecerea anilor, toate momentele din viaţa unei femei, stresul sau schimbările de anotimp impactează aspectul lor. Manhaé a creat trei suplimente ce aduc îmbunătăţiri aspectului pielii, părului şi unghiilor, cu ingrediente naturale. Produsele sunt fabricate în Franţa.

Manhaé Cap Expert ajută la susținerea nevoilor părului deteriorat

Manhaé Cap Expert oferă un aspect sănătos părului. FOTO: Manhaé

Bogat în vitamine și minerale, Manhaé Cap Expert a fost dezvoltat pentru fortifierea părului și încetinirea căderii acestuia, oferindu-i, în același timp, vitalitate, strălucire și volum. Manhaé Cap Expert ajută și la menținerea culorii naturale a părului și a frumuseții unghiilor printr-o asociere unică de ingrediente. Drojdia de bere, afinul, rucola, cuprul, zincul şi provitamina B sunt un cocktail de vitalitate pentru orice podoabă capilară. Fie că îţi place să porţi părul lung sau scurt, o cură cu Manhaé Cap Expert face ca părul să arate mai bine și să fie mai ușor de coafat. De asemenea, cuprul ajută la pigmentarea naturală a părului.

Manhaé Collagéne Expert este soluția completă special dezvoltată pentru a menține tonusul și fermitatea pielii

Frumuseţea pielii se construieşte astfel din interior de la zi la zi. FOTO: Manhaé

Special conceput pentru femei, Manhaé Collagéne Expert ajută în lupta împotriva îmbătrânirii pielii și a tenului, contribuie la acțiunea antirid și crește fermitatea pielii.

Iar formula pentru aceste beneficii are la bază colagen, acidul hialuronic și elastină, care sunt componentele principale ale structurii pielii. De la vârsta de 25 de ani, pielea începe să producă din ce în ce mai puțin colagen. Un stil de viață mai agitat, razele UV, fumatul, poluarea vin să accelereze și ele procesul de îmbătrânire, iar femeile văd cum pielea lor își pierde treptat elasticitatea, fermitatea și strălucirea.

Manhaé Collagéne Expert propune un complex patentat de ingrediente active: colagen, acid hialuronic, elastină din membrană de coajă de ou, vitaminele C și E, seleniu. O cură cu acest supliment timp de 60 de zile a demonstrat în studii clinice creşteri importante ale elasticităţii tenului (+25%), hidratării (+45%) fermității tenului (+ 66%). Astfel, frumuseţea pielii se construieşte din interior, de la zi la zi.

Manhaé Solaire este soluția completă pentru un bronz sănătos și luminos și o piele hidratată și sănătoasă

Protecția pielii este asigurată de zinc și seleniu, care protejează împotriva stresului oxidativ la nivel celular. FOTO: Manhaé

Manhaé Solaire acționează 360o pentru că pregătește pielea pentru bronzare, activează și intensifică bronzul, ca apoi să contribuie la menținerea lui pe o perioadă mai îndelungată. Efectul de bronz luminos vine din extractul de morcov și caise, în timp luteina și licopenul sunt „responsabile” de strălucirea pielii.

Hidratarea în timpul expunerii la soare este esențială, de aceea Manhaé Solaire coține extract de limba mielului, o plantă cu numeroase proprietăți benefice – uleiul de limba mielului are atât efect antiinflamator, cât și hidratant, în combinație cu pudra de nucă de cocos. În egală măsură, protecția pielii este asigurată de zinc și seleniu, care protejează împotriva stresului oxidativ la nivel celular.

Ştim că este un supliment extrem de aşteptat de către femei, mai ales înainte de sezonul estival. Acest supliment este o soluţie extrem de utilă pentru cele care îşi doresc acea strălucire a pielii bronzate. Totodată şi cei ce iubesc băile de soare pot folosi acest supliment pentru o bronzare şi mai intensă şi de lungă durată. De aici vine și administrarea produsului timp de 60 de zile, începând dinaintea expunerii la soare și menținând cura și după ce ne întoarcem din concediul de la mare.

Sănătate şi frumuseţe zi de zi cu Manhaé

Manhaé este brandul ce răspunde nevoilor de sănătate și frumusețe ale TUTUROR femeilor, cu produse adresate fiecărei etape din viața lor, începând chiar cu adolescența.

Pe lângă cele trei suplimente menţionate ce se concentrează pe frumuseţea feminină, în lista de suplimente alimentare Manhaé veţi găsi şi produse ce răspund nevoilor specific feminine. Produsul de top Manhaé este Manhaé Menopauză, care reduce efectele neplăcute ale simptomelor din perioada perimenopauzei şi menopauzei: bufeuri, insomnii, anxietate, uscăciune vaginală, transpirații nocturne, contribuind, în același timp, la menținerea echilibrului emoțional și a stării generale de bine.

De asemenea, în gama Manhaé veţi găsi și suplimente dedicate echilibrului florei vaginale cu administrare orală (spre deosebire de aproape toate soluțiile de pe piață care au administrare locală), circulaţiei, stării de anxietate sau suplimente ce ajută în procesul de slăbire.

Manhaé are o soluție pentru aproape toate problemele pe care o femeie le întâmpină în diverse etape de viață sau atunci când vine vorba de starea ei de bine şi, implicit, de frumuseţea ei. Pe vitavea.ro descoperiţi toate suplimentele Manhaé disponibile, de asemenea, și în marile lanțuri de farmacii fizice și on line, pe emag.ro și pe vegis.ro.

Aşadar ai toate motivele sa îţi menţii vitalitatea şi frumuseţea cu soluţii naturale și cu eficiență dovedită. Pentru tine care va fi produsul Manhaé preferat?

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa