Nu vrei să te plimbi după haine pentru școală prin multe magazine? Știm noi un loc unde le găsești pe toate!

Cristina Călin, redactor
haine pentru școală

Am crezut că anul trecut începutul școlii a fost special. Un copil începea clasa 0, iar celălalt mergea într-a 5-a, primul an de gimnaziu. Au fost emoții multe și pregătiri de toate felurile pe tot parcursul verii astfel încât toată lumea să se adapteze și să termine cu bine anul școlar. În 2020, aceleași sentimente de incertitudine ne apasă, de data aceasta pe toți.

Acest articol contine recomandare de produse. 

Printre scenarii galbene, roșii și verzi, printre măști și dezinfectanți, printre ”câte cazuri au fost azi?” și tot felul de decizii venite de la autorități încercăm să păstrăm o doză de normalitate în viața copiilor noștri. Chiar psihologii recomandă ca noi să ne facem programul normal legat de începerea școlii, cu rechizite și haine noi, fotografii din prima zi de școală și tot ce mai însemna în anii pre-COVID deschiderea anului școlar.

Nu știm ce va fi, dar cert este că, indiferent dacă li se va preda de la catedră sau din fața unui monitor, copiii trebuie să învețe. Așa că au nevoie de caiete, cărți, rechizite și haine pentru școală și chiar și de un ghiozdan nou, dacă suntem din categoria optimiștilor.

La cumpărături de haine pentru școală, cu lista în buzunar

Experții în educație financiară spun că înainte de a merge la cumpărături pentru începutul de an școlar este bine să facem un recensământ al lucrurilor pe care le mai poate folosi copilul din ce are acasă. Așa am și făcut înainte de a pleca la magazin. Am căutat să văd ce haine bune de purtat la școală mai au, în ce stare sunt ghiozdanele și penarele și am aruncat un ochi și pe la rechizite. Am plecat cu lista în buzunar pentru a limita cât mai mult prezența mea în magazin, deși știu că toți comercianții au luat măsuri de siguranță.

Garderoba nouă de început de an școlar, un semn de normalitate

Am mers la SMYK All For Kids din AFI Cotroceni, la o aruncătură de băț de casă pentru că știam că acolo am să găsesc aproape tot ce îmi trebuie fără să mai fie nevoie să umblu prin tot centrul comercial. Lista mea a cuprins o ținută pentru prima zi de școală cu elemente versatile care să mai poată fi purtate și în alte combinații, haine și încălțăminte pentru ora de sport și niște îmbrăcăminte nouă de toamnă pentru zilele când mergem la plimbare.

În principiu, am avut nevoie să completez garderoba de acasă a fiecăruia dintre cei doi copii. De asemenea, aveam nevoie și de două ghiozdane noi pentru că cele din anii trecuți nu mai erau potrivite. Nici nu a fost greu la SMYK All For Kids pentru că de-abia au lansat colecția de toamnă, atât pentru fete cât și pentru băieți.

Pentru că se adunaseră destul de multe pe listă a trebuit să mă încadrez și într-un buget. Știam din experiența anilor trecuți că aleg SMYK pentru că raportul calitate preț este foarte bun. Pentru niște copii foarte activi este nevoie de lucruri rezistente, dar și frumoase, care să nu coste o avere.

Ținute pentru prima zi de școală

haine pentru școală

Chiar dacă sunt unele zile în care merg la școală în blugi, bluzele de culoare albă rămân constante în garderoba unui elev indiferent în ce an de studiu este. La SMYK All For Kids am găsit atât cămăși, cât și tricouri și bluze mai casual, atât pentru fete, cât și pentru băieți.

Ghiozdanul trebuie să fie colorat, dar cel mai important să nu pună presiune și mai mare pe coloana copilului. La SMYK All For Kids am găsit modele ergonomice, realizate din materiale care ajută copilul să păstreze o postură corectă.

ghiozdane

Haine pentru școală. Ținute pentru ora de sport

haine pentru școală

Pentru ora de sport de cele mai multe ori fetele aleg colanții pentru că sunt foarte comozi și practici, iar iarna, când este foarte frig îi pot lua chiar și pe sub blugi. Băieții poartă pantaloni de trening și, de ce să nu fim realiste, îi preferă și când nu au ora de sport sau când merg la joacă. De aceea au nevoie de unii rezistenți și comozi.

Ținute casual pentru copii

ținuta casual

Orice început de toamnă aduce în garderobă o geacă nouă, un hanorac, niște blugi sau niște teniși pentru plimbările prin parc sau pe la munte.

După o oră de plimbat printre rafturi și potrivit bluze cu pantaloni și fuste și hanorace cu espadrile am reușit că pun cap la cap 6 ținute pentru doi copii și m-am încadrat și în suma de bani pe care mi-o propusesem de acasă.

Oferta SMYK All For Kids

Mai multe produse aflate în oferta de #BackToSchool găsiți în catalogul valabil în perioada 27 august – 13 septembrie. Acesta poate fi accesat AICI.

SMYK All for kids este un lanț internațional, specializat în comercializarea de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, articole de puericultură și accesorii pentru copii de la naștere până la vârsta de 14 ani.

În magazinele SMYK All For Kids găsiţi: colecții de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru fiecare grupă de vârstă sub brandul propriu Cool Club, gamă variată de jucării interactive și educaționale, conforme cu standardele internaționale privind siguranța, atât sub brandul propriu SMIKI – precum și multe mărci globale, cum ar fi Lego, Hasbro, Mattel, articole puericultură: cărucioare, scaune auto, scaune de masă  etc.

În România, SMYK All for Kids este prezent pe piaţa din România din anul 2009 acoperind astazi cu cele 19 magazine 15 orașe: București (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall și Promenada Mall), Constanța – Vivo! Mall, Ploiești – AFI, Galați – Shopping City, Timișoara – Shopping City, Deva – Shopping City și Oradea – Prima Shops, Bistriţa – Retail Park B1, Satu Mare Shopping City, Sibiu Shopping City şi Promenada Sibiu), Baia Mare Value Centre, Piatra Neamţ Shopping City, Târgu Jiu Shopping City,Târgu Mureş Shopping City şi Târgovişte Dâmboviţa Mall.

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa