Frumusețea după naștere. Ce faci când nu prea mai ai timp de tine

Theodora Fintescu, redactor
frumusețea după naștere

Nimic nu este mai frumos ca maternitatea, iar toate provocările la care te supune aceasta nu sunt decât pași către definirea ta. Nopți, zeci de nopți nedormite, ragade, febre, plâns, scutece, unele dintre ele într-o ciclicitate care ți se pare uneori de neoprit, nimic nu poate eclipsa fericirea pe care ți-o oferă puiul tău. O nouă viață care îți schimbă viața, îți reorganizează prioritățile și te responsabilizează. Și tu, unde mai ești tu în această ecuație?

Articolul conține prezentare de produs.

Adio orele la coafor, bye-bye manichiură impecabilă, nici kilogramele acumulate în cele 9 luni de sarcină nu vor să plece prea repede de la tine. Dacă la început ești pradă 100% mirajului mămiciei, după un timp simți nevoia tot mai acut să-ți zâmbești în oglindă, să scapi de bătaia de cap a părului lipsit de strălucire și a unghiilor casante și să alungi efectele orelor nedormite de pe chip. Este binecunoscut faptul că, după ce naște, corpul femeii suferă o serie de transformări și aici nu ne referim doar la sâni și burtă, păr fragil sau unghii casante din cauza deficitului de calciu. Pielea își pierde din strălucirea și aspectul sănătos de dinainte și tu, acum mai mult decât oricând îți dorești să fii frumoasă pentru copilul tău.

În timpul sarcinii, secreția de colagen a organismului scade considerabil. Excesul de cortizol cauzat de transformările hormonale care se produc în cele 9 luni poate duce la distrugerea fibrelor de colagen, așa că după ce devii mamă, ai nevoie de reglarea acestor funcții.

Dacă ți s-a schimbat PH-ul în sarcină, posibil, pielea va respinge multe dintre deodorantele și cremele pe care, până să devii mama și chiar în sarcină le agreai. Pielea se fragilizează și îi pierde din elastricitate. Începi să cauți soluții pentru a reda organismului cantitatea de colagem optima.

Un prim pas de făcut în acest sens este ca, după ce naști, să începi să consumi suficiente cantități de apă, mai ales că alăptezi.

Și alimentația joacă un rol important, însă efectele consumului alimentelor bogate în colagen – pește, legume verzi, legume roșii sau soia – nu se vor vedea imediat.

Așadar, pentru o piele cu aspect sănătos, poți să recurgi și la suplimente care conțin colagen de tip 1. Un exemplu este SkinLift Collagen, care conține o combinație unică de colagen marin NatiCol®, vitamina C și zinc, factori importanți pentru sinteza colagenului. Acesta stimulează producția naturală a acestuia. Astfel, pielea devine mai elastică și mai felxibilă, își păstrează hidratarea, iar în același timp vizibilitatea ridurilor și liniilor de expresie sunt mult reduse. SkinLift Collagen – un produs fără gluten, fără lactoză și fără organisme modificate genetic, are propriatea de a reda elasticitatea pielii și a reduce apariția ridurilor precum și a liniilor de expresie. Un studiu clinic efectuat pe 40 de femei a arătat efectele pozitive ale colagenului NatiCol® asupra aspectului pielii:

  • Umiditatea pielii a crescut cu 23% după șase săptămâni de administrare
  • Aspectul pieleii s-a îmbunătățit cu 9,4%, ridurile s-au estompat
  • Elasticitatea a crescut cu 23.7%

Încearcă și tu SkinLift Collagen și primești o cutie GRATIS, AICI!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa