Sunteți în căutare de cărți și rechizite pentru școală? Iată cea mai ieftină variantă să le cumpărați!

Theodora Fintescu, redactor
cum-as-vrea-sa-fie-scoala-totul-despre-mame

Da, uite că trecem şi în clasa a III-a. De fapt Mara trece, pentru că eu trec de la starea „Vai, cum o să se descurce fetiţa mea la şcoală?” la relaxarea mamei cu experienţa şcolii. Când aud mămicile din parc cum îşi fac griji pentru copiii lor îmi aduc aminte de mine: cât eram de stresată şi câte întrebări fără răspuns aveam.

Să vă spun câteva lucruri pe care le-am învăţat de când Mara merge la şcoală. Mai întâi, este nevoie să puneți deoparte ceva bani pentru cumpărăturile de început de an școlar. Trucul meu pentru a reuși să echilibrez bugetul familiei a fost să cumpăr online tot ce are legătură cu manuale, rechizite, jucării.

Așadar, faceţi cumpărăturile în mod inteligent! Decât să alergaţi dintr-un magazin în altul, să cumpăraţi un manual dintr-o librărie, un caiet auxiliar din altă librărie, mai bine luaţi-le pe toate dintr-un singur loc. Şi nici măcar nu trebuie să vă învoiţi de la serviciu pentru asta. Faceţi cumpărăturile online şi veţi primi acasă, rapid, toate manualele, auxiliarele, rechizitele de care copilul are nevoie la şcoală şi… cel mai important lucru – la preţuri competitive. În clasa pregătitoare învăţarea se bazează mai mult pe jocuri şi activităţi distractive, aşa că nu uitaţi să verificaţi şi categoriile jucării educative şi cărţi pentru copii de pe www.elefant.ro

 

Fiecare învăţătoare sau şcoală are alte preferinţe în privinţa manualelor, auxiliarelor şi caietelor. Încercați să discutați cu învăţătoarea înainte de a începe cumpărăturile, vă va spune exact ce trebuie să cumpăraţi.

Rucsacul este de bază atunci când copilul merge la şcoală. Preţurile încep de la câteva zeci de lei si merg până la câteva sute de lei. Pentru că vor fi destul de multe cărţi şi caiete de cărat zilnic la şcoală, este o alegere bună să investestiţi ceva mai mult într-un rucsac de calitate.

Pe www.elefant.ro găsiţi numeroase modele de rucsacuri pentru fete şi băieţi, cu desene atractive și în pas cu preferinețele celor mici.

Pentru ora de arte plastice, copilul va avea nevoie de creioane colorate, acuarele, markere, pensule, bloc de desen, plastilină, lipici, foarfecă etc. Învăţătoarea vă va indica exact ce rechizite sunt potrivite. Când aveţi lista nu trebuie decât să intraţi pe www.elefant.ro, să le puneţi pe toate în coşul de cumpărături şi să aşteptaţi apoi curierul să vi le livreze acasă.

Iar cumpărăturile online nu sunt salvatoare doar pentru începutul de an școlar al copiilor din clasele primare. Și pentru elevii mai mari găsiți toate cele necesare unui început de an școlar scutit de stres tot online.

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa