Aplicații pe telefon pentru mămici, care ar trebui musai inventate

Cristina Călin, redactor-șef
Aplicații pe telefon

Acum 9 ani când am devenit eu mamă pentru prima dată nu doar că nu erau aplicații pe telefon sau tabletă care îmi ușureze viața, dar nici internetul nu era cine știe ce sursă de informații. Iată ce aplicații pe telefon mi-ar fi plăcut să am ca să-mi facă viața mai ușoară sau măcar mai distractivă.

Tantrum Timer

O aplicație pe telefon care cronometrează cât timp a durat tantrumul copilului tău. Sunteți la ușă și nu ai avut inspirația să îl lași să aleagă ce pantofi vrea și ai declanșat crizele de plâns? Pornești aplicația și ai dovadă pentru șeful tău că nu ești tu de vină că ai întârziat (și de data aceasta).

Name That Goop

Nu poți să identifici ce sunt petele de pe canapea? Nimic mai simplu! Folosește această aplicația care are încoroporat un software care recunoaște imagini și vei primi răspunsul.

Kinder-Tinder

Vrei să găsești un partener de joacă pentru copilul tău? Deschide aplicația și vei găsi alte mămici care caută același lucru ca și tine. Aplicația este foarte utilă mai ales dacă ești într-un oraș nou, unde nu cunoști pe nimeni.

Urgent Care GO

Aplicația te ajută să găsești cea mai apropiată unitate de primiri urgențe pentru copilul tău. Este foarte utilă în concediu sau atunci când ești departe de casă. Cu un copil nu știi niciodată ce se poate întâmpla.

Time-Hop Block

Doar de distracție poți folosi aplicația ca să blocezi toate fotografiile tale din tinerețe pe care le-ai postat pe facebook. O poți face doar pentru o perioadă, până când te acomodezi cu statutul de mamă și revii la vechile îndeletniciri care includ machiaj, coafat și tocuri.

Aplicații pe telefon care te distrează

Abstinence Helper (Regret-Me-Not)

Atunci când telefonul simte că tu și partenerul tău aveți chef de treburi de adulți, va începe să reproducă sunetele pe care copiii le fac atunci când se ceartă pe diverse jucării până când simte că pericolul a trecut.

InstaShower

Aplicația conține diverse filtre și efecte vizuale cu ajutorul cărora vei arăt ca și când chiar ai fi făcut duș în ziua respectivă. Pentru o proaspătă mămică poate fi soluția salvatoare…cel mult pentru o zi.

Uber-Baby

O echipă de șoferi este la un click distanță. Îți va plimba bebelușul care plânge la orice oră, până când adoarme. Toate mașinile sunt echipate cu scaune de mașină și cu cd-uri cu sunete albe. Aceasta este vestea bună. Vestea proastă este că serviciul nu este disponibil în România.

What’s THAT?

Ai răspuns deja de un milion de ori la întrebarea ”de ce apune soarele?” și simți că nu mai găsești explicații? Aplicația aceasta va răspunde în locul tău și are suficiente variante pentru fiecare curiozitate a copilului.

Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook. Acolo găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante!

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa