Dragă viitor tată, Chicco are o super propunere pentru tine!

Veronica Guzun, redactor
Chicco

  Da, știm că și tu, ca viitor tată, ai emoții, chiar dacă nu stai cu orele la telefon cu prietenii să le spui câte gânduri îți trec acum, că bebelușul e foarte aproape să vină în familia voastră. Știm că și tu îți pui o sumedenie de întrebări despre îngrijirea unui nou-născut și, chiar dacă ți s-a mai povestit sau poate ai citit chiar tu, tot simți nevoia de niște ”instrucțiuni de folosire”.

  Și mai știm că ești foarte ocupat, pentru că trebuie să pui o grămadă de lucruri la punct ca să primiți copilul într-o casă primitoare dotată cu tot necesarul. Ce ai spune dacă și tu și iubita ta care s-a tot rotunjit în ultimele luni să primiți la un singur eveniment toate informațiile esențiale despre ceea ce urmează să vă transforme complet viața în următoarele luni? Nașterea, alăptarea, îngrijirea bebelușului – sunt subiecte care fiecare în parte ar umple lejer o bibliotecă.

  Nu te descuraja! Avem o veste bună pentru voi, viitorii părinți de 10! Chicco, împreună cu partenerii săi, unul ca unul, s-au gândit să vă ajute. Cum? Printr-un eveniment dedicat viitorilor părinți. Când? Pe 5 mai la ora 17.30. Unde? Jubilee Ballroom Pipera, Salon Le Reve, București.

  Neapărat veniți împreună pentru că avem pregătite cadouri pentru tine, pentru ea și pentru puiul vostru. Avem și surprize, despre care nu vă spunem prea multe, că nu vor mai fi surprize. Fie, doar pe una o dezvăluim. La finalul evenimentului toți viitorii tați participanți vor primi un atestat de absolvire a unui curs de puericultură. Să știi că nu e doar o hârtie! Cu ea, ai dreptul să-ți iei 10 zile libere de la serviciu pentru a sta acasă cu nou-născutul și cu mama lui. Nu-i așa că e fantastic?

  Te poți înscrie aici, nu uita s-o treci și pe viitoarea mamă!
  Vă așteptăm!

  Acest articol este sponsorizat de Chicco.

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa