8 motive pentru a le mulțumi taților

Iulia Mirică
mulțumi taților

  Cei mici au cu siguranță suficiente motive pentru a le mulțumi taților, pentru lucrurile pe care le fac cu ei.

  Însă noi am făcut o listă doar cu câteva motive pentru care copiii îi idolatrizează pe tați, știind de fapt că sunt mult mai multe lucrui care le dau piticilor motive de a le mulțumi taților.

  1. Îi învață deprinderi de viață

  Este cu adevărat adorabil modul în care copiilor le place să copieze tot ceea ce faci. Fie că faci niște burgeri la grătar sau faci o listă de cumpărături, piticul va reține absolut tot ce fac tații. Acele amintiri îl vor ajuta să-și formeze și să-și modeleze viața ca adulți responsabili.

  mulțumi taților

  2. Fac totul o aventură

  Fie că este vorba de aruncarea copiilor în aer, agățarea cu capul în jos pentru a căuta troli sub poduri sau punerea lor în coșul de cumpărături, copiii se distrează întotdeauna, chiar dacă mămica s-ar putea să aibă ceva emoții.

  mulțumi taților

  3. Iubesc viața în natură și să fie activi

  Copiii îi urmăresc cu atenție pe tații lor și îi apreciază pentru că iubesc viața în natură, ajutându-i și pe ei să fie activi. Tații reușesc să-i învețe că viața este mai mult decât o canapea, un televizor și o consolă de jocuri. În acest fel, nu numai că le oferă o copilărie sănătoasă și fericită, dar și o maturitate fericită și sănătoasă, de asemenea.

  mulțumi taților

  4. Sunt dispuși să încerce lucruri noi

  Chiar dacă nu au făcut manichiura sau cozi împletite vreodată, tații învață repede și fac aceste lucruri cu un zâmbet pe față. Tatăl este primul bărbat pe care îl iubesc fetele și care le arată cum ar trebui să le trateze bărbații. Tatăl este modelul în viață al băieților.

  mulțumi taților

  5. Înțeleg importanța timpului de calitate

  Orice ar vrea copiii să facă, ei pot conta întotdeauna pe tatăl lor pentru distracție. Aceste mici momente îi fac pe copii să se simtă speciali și este ceva de care își vor aminti mereu. O zi cu tati la plajă, o zi cu tati pe terenul de fotbal, o zi cu tati în parc, toate acestea sunt motive pentru a le mulțumi taților.

  mulțumi taților

  6. Înțeleg importanța somnului de prânz

  Copiii au aparent energie fără limită. Și de multe ori ne luptăm să ținem pasul cu ei, chiar și pentru câteva clipe. Tații se asigură că le epuizează energia celor mici, astfel încât să aibă nevoie de un pui de somn. De multe ori, vor ajunge să adoarmă și ei lângă, iar mămicile vor fi responsabile cu pozele.

  mulțumi taților

  7. Pot face să râdă pe toată lumea

  De obicei, îi învață pe copii că este în regulă să se prostească. Fie că este vorba de glume, fețe amuzante, sunete de pârțuri sau transformarea într-un dinozaur care-i aleargă pe cei mici prin casă, copiii pot conta întotdeauna pe tătici pentru momentele distractive.

  mulțumi taților

  8. Îi învață pe copii să fie suporteri adevărați

  Îi îmbracă special, îi învață arta fină a vopsitului feței, le spun povești despre jucători și echipe. Copiii învață ce înseamnă să fii un fan cu adevărat, iar când cei mici încep să joace un sport, sunt mândri că îi aclami pe ei.

  mulțumi taților

  Sursă foto: TODAY

  Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa