14 ilustraţii despre relaţia tată-fiică care îţi vor tăia respiraţia!

Raluca Dumitrică

Ce exemplu mai emoţionant despre relaţia tată-fiică decât aceste superbe desene?

Deşi internetul abundă în filmuleţe emoţionante şi simpatice despre relaţia tată-fiică, care ne-au făcut să suspinăm de multe ori, ba chiar să lăcrimăm serios în faţa calculatorului, asta nu înseamnă că nu ne mai putem emoţiona încă o dată, la vederea unor ilustraţii adorabile despre relaţia tată-fiică, care ne vor tăia respiraţia!

Ilustraţiile sunt realizate de artista ucraineancă Snezhana Soosh, mama unui copilaş de 9 ani. Aceasta a pictat în acuarelă o serie de imagini teribil de înduioşătoare, care ne arată cât de gingaşă poate fi legătura dintre un tată şi copiliţa lui. Imaginile postate pe contul său de Instagram provoacă cu atât mai multă emoţie, cu cât aflăm că Snezhana nu s-a bucurat de o prezenţă paternă în viaţa sa.

“Mi-am dorit întotdeauna să am o relaţie tandră şi iubitoare cu tatăl meu, dar el nu a ştiut cum să-şi exprime iubirea, aşa că în majoritatea timpului era distant şi rece. Am observat cum se poartă alţi taţi cu fetele lor şi am fost încântată de momentele de tandreţe pe care le aveau atunci când erau împreună. Cred că pur şi simplu am desenat exact ceea ce mi-a lipsit şi ceea ce mi-am dorit extraordinar de mult – să fiu iubită şi protejată de tatăl meu”, a declarat Soosh pentru publicaţia The Huffington Post.

Acesta este şi motivul pentru care artista vrea ca fiul său să aibă o altă percepţie asupra legăturii dintre părinţi şi copii, declarând pentru Upworthy că „o parte din educaţia pe care i-o dau băiatului meu este să înţeleagă ce anume înseamnă să fii aproape de copilul tău”.

Iată cele 14 ilustraţii adorabile realizate de Snezhana Soosh, despre relaţia tată-fiică!

1.Monştri

Sub pat se ascund mereu cei mai nesuferiţi monştri, dar tata, adevăratul Superman al familiei, e cel care ştie reţeta alungării lor!

1

2. Mica balerină

Toate fetiţele sunt nişte mici balerine care se învârt în tutu-uri înfoiate şi stau mereu numai pe poante. Dar pentru o piruetă fără cusur e nevoie şi de o codiţă împletită pe măsură, aşa că cine poate să facă o codiţă perfectă? Tata, cine altcineva!

2

 

3. Teatru de păpuşi

Când vremea de afară e posomorâtă, un teatru de păpuşi pus în scenă de tata e cea mai bună metodă de a-i da cu tifla vremii!

3

4. Somnul de prânz

Nicio pernă din lume nu e la fel de pufoasă, călduroasă şi moale, precum e pieptul primitor al lui tati!

4

5. 221b Baker Street

Toţi copiii au în ei ceva din spiritul de scotoceală al lui Sherlock Holmes, iar tati ştie mai bine ca oricine că spiritul ăsta trebuie încurajat!

5

6. Nu pleca!

„Unde pleci?”

„În delegaţie. Dar mâine sunt înapoi acasă, o să treacă repede timpul, ai să vezi”.

„Merg şi eu cu tineeeee!”

6

7. Un elan mare. Un elan mic.

Nişte elani cu coarne puternice pot să aterizeze din Laponia direct în sufragerie, dar asta numai cu ajutorul inestimabil al lui tati!

7

8. Luăm în serios ziua în care facem baie

Când plouă, facem teatru de păpuşi. Dar când nu plouă nu e tocmai bine, pentru că zilele alea neploioase sunt tocmai cele în care avem nevoie de o rafală puternică de ploaie. Noroc cu tati care ştie exact cum să aducă precipitaţiile necesare!

8

9. Hula hoop

„Tati, ai trişat! Trebuia să iei cercul fără burtă, nu cel cu burtă!”

9

10. King Size Bed

Într-un pat king size încap cel mai bine o prinţesă şi regele ei.

10

11. Şah

Or fi fetiţele mici, dar au minte mare, aşa că nu e nicio mirare dacă pot să îl şi bată pe tati la şah!

11

12. Stai cu mine

Când, totuşi, somnul de seară are loc în pătuţul de fetiţă, tati poate să citească 247 de poveşti, sa cânte 359 de cântece şi să-i dea fetiţei 582 de pupici şi îmbrăţişări, ca noaptea să fie bună până dimineaţa.

12

13. Deasupra pământului

Nu putem să locuim cu toţii în nişte zgârie-nori, dar putem să fim mai des cu capul în nori, dacă ne dă tati o mână de ajutor!

13

14. Un ceai, tati?

„Ştiu că eşti ocupat tare de tot, dar ţi-am făcut un ceai. Bea cu încredere, m-a ajutat şi păpuşa mea să-l fac!”

14

Foto: boredpanda.com.

O altă serie de imagini fascinante, de data aceasta cu mame, aici: Fotografii fascinante cu mame care alăptează

Nu uita să ne dai un like pe Facebook, dacă nu ne-ai dat deja, pentru a fi la curent cu tot ce publicăm!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa