Topul celor mai bune leacuri în caz de dureri reumatice

TOTUL DESPRE MAME
dureri reumatice

  Când durerille reumatice nu îţi dau pace, poţi să apelezi şi la remedii din natură pentru calmarea acestora.

  Iată care sunt leacurile care dau cele mai bune rezultate când ai dureri reumatice:

  Tinctură de ardei iute

  Fiind un bun antiinflamator, ardeiul iute este un remediu antireumatic foarte eficient. Poţi prepara o tinctură, din patru-cinci ardei iuţi, pe care îi tai mărunt, apoi îi pui într-un borcan.

  Torni o cană cu apă şi 50 de ml de alcool de 70 de grade. Laşi la macerat 10 zile, într-un loc întunecos, apoi strecori. Înmoi un tifon în tinctură şi aplici pe zona dureroasă, în fiecare seară, timp de o lună. Laşi să acţioneze 20 de minute.

  Infuzie de scoarţă de salcie alb

  Pentru a calma durerile reumatice, aliat de nădejde îţi este scoarţa de salcie albă. Are proprietăţi antiinflamatoare, datorită salicilinei, substanţă cunoscută şi drept aspirină naturală.

  Prepari o infuzie dintr-o linguriţă de scoarţă de salcie albă uscată, peste care torni 200 ml de apă fierbinte. Laşi la infuzat 10 minute, după care o bei simplă sau îndulcită cu miere.

  Remediul se administrează de două ori pe zi.  Poţi apela şi la extractul de salcie albă, care se găseşte în magazinele cu produse naturiste. Dizolvi aproximativ 50 de picături în puţină apă şi iei de două-trei ori pe zi, în cure de 1-2 luni.

  Citește continuarea pe: clicksantate.ro

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa