Talcioc Urban pentru Dana Ene

Delia Grigoroiu
Talcioc Urban pentru Dana Ene / Totul despre mame

Talcioc urban pentru Dana Ene / Totul despre mameDuminică mergem la talcioc urban!

Dana are 39 de ani. E o femeie frumoasă, sensibilă, face bijuterii miștoace. Dana este diagnosticată cu cancer mamar cu multiple metastaze osoase. Din 2009.

Se luptă zilnic cu boala asta mizerabilă. Însă, e senină, mai senină decât noi, aștia sănătoși și mereu nervoși din orice. Haideți să o ajutăm să redevină sănătoasă!

Pe Dana nu o cunosc personal, însă ne-am întâlnit de multe ori. Prima oară când am aflat despre povestea Danei, în anul 2011, abia născusem. Cu copilul de câteva săptămâni pe mine citeam în paginile revistei DOR  textul lung și șfâșietor despre „Alegerile Danei”.

Mi-a rămas povestea asta clar întipărită în minte, poate și pentru că tot în aceeași perioada urma să aflu că tatăl meu suferea de cancer pulmonar. Dana Ene fusese diagnosticată în 2009 cu cancer mamar. Avea 35 de ani.

În aceeași vară din 2011, împreună cu soțul si bebelușul nostru am fost la un târg cu strângere de fonduri pentru operația Danei. Am zărit-o de departe, în fundul unei curti pline de lucrușoare care așteptau să fie cumpărate. Am în minte un cadru de film: Dana, tolănită pe niște perne, veselă, chicotea și ne mulțumea că am trecut pe acolo să donăm ceva. Între timp tatăl meu s-a stins. Dana luptă în continuare.

După 3 ani de la această întâmplare, o prietenă comună îmi scrie disperată că trebuie să o ajutăm pe Dana. Ea avea nevoie de 2000 euro să ajungă în Germania, pentru un diagnostic clar, care să-i ofere o schemă de tratament corectă.

Chiar de a doua zi am creat pe Facebook o pagină în care sute de oameni au licitat și au donat pentru Dana. În numai o lună de zile, după ce s-au vândut online obiecte precum cărți, haine, accesorii, servicii, chiar și tratamente dentare, am strâns aproape peste 6300 lei.

Însă Dana mai are nevoie de 1000 euro pe care sperăm să-i strângem la Talciocul Urban de duminică, 30 martie, din curtea Ca va? Bistro. Peste 20 de talciocari cu mărfuri diverse se vor strânge de la 10.30 să vândă și să doneze pentru Dana.

Detalii despre acest eveniment caritabil găsiți și pe pagina de facebook special creată.

Donațiile se pot face și direct, în conturile acestea:

ENE DANIELA CRISTINA – CNP 2741207414511
RO11BACX0000000180951000, RON
RO81BACX0000000180951001, EUR
SWIFT: BACXROBU / UNICREDIT BANK

Ce: Talcioc Urban pentru Dana Ene

Când: duminică, 30 martie, de la ora 10.30

Unde: la Ca va? Bistro, strada Știrbei Vodă nr.84A

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa