Siguranța înainte de toate, o prioritate pentru toată lumea (P)

TOTUL DESPRE MAME

Un eveniment cu, despre și pentru oameni responsabili, ediția din 21 septembrie a Atelierelor pentru mămici ne-a reunit, cu mic și cu mare, la Hotel Capitol.

Cei mici s-au simțit minunat și s-au distrat pe cinste la locul de joacă special amenajat pentru ei de partenerii noștri de la LEGO® DUPLO®.

Vara aceasta, călătorind și ascultând Europa FM, am auzit vocea lui Antal Putinică. El nu aducea vești de pe circuitele de Formula 1 ci ne povestea despre o nouă cursă către Marele Premiu pentru echipa Cutaden®Bebe. La acest eveniment, am avut alături de noi și monopostul care a pornit din poleposition. Copiii au avut ocazia să fie la conducere, la propriu, cu ajutorul kartului personalizat Cutaden®Bebe, pus la dispoziția lor de partenerii noștri de la Academia Titi Aur. 

Preocupați de siguranța copiilor întotdeauna, Cutaden®Bebe a oferit, prin tragere la sorți, un ceas cu GPS pentru copii.

Prioritatea noastră

Cei mari, în schimb, au vorbit despre lucruri cât se poate de serioase. Evenimentul a fost deschis de doamna doctor Adriana Diaconeasa, medic primar dermatolog în cadrul Spitalului pentru Copii “Grigore Alexandrescu”. Cum ar trebui să avem grijă pielea bebelușului, care sunt problemele care ar putea apărea, când trebuie să ne îngrijorăm, când este nevoie să mergem la medic, dar, cel mai important, cum putem preveni orice problemă, am aflat direct de la specialist.

Un aliat de nădejde al oricărui părinte de bebeluș este Cutaden®Bebe, o cremă protectoare recomandată atunci când bebe are iritaţie de scutec, prezintă mâncărimi sau înroşire a pielii provocată de diverşi factori: expunere prelungită la soare, intrarea în contact cu diferite substanţe cu potenţial alergizant, diversificarea alimentaţiei sau erupţiile dentare care predispun la scaune dese. Cutaden®Bebe reduce roşeaţa şi iritațiile, iar pielea bebeluşului se reface rapid şi devine moale şi netedă

Cutaden®Bebe conţine un număr minim de ingrediente, special selecţionate pentru rolul emolient și protector asupra tegumentelor sensibile – siguranţa inainte de toate!

O ediție cu prioritate

Evenimentul s-a încheiat cu o discuție despre subiectul care ne dă bătăi de cap tuturor: drumurile cu un copil în mașină, șofatul, traficul, stresul și incidentele ce pot apărea în astfel de situații. Am stat de vorbă cu Emil Gâtej, psiholog și trainer în cadrul Academiei Titi Aur.

De o importanță vitală sunt scaunele de mașină: ”Cu orice preț, copilul trebuie să stea în scaun”, spune Emil Gâtej. Recomandă rear facing (cu spatele spre direcția de mers) și spune că cel mai sigur loc din mașină este locul pe care stai, iar asta înseamnă să ai centuri puse și reglate pe măsura ta.

Așadar, siguranța înainte de toate trebuie să fie prioritară pentru toată lumea!

 

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa