Să ne jucăm afară, în aer liber! [P]

TOTUL DESPRE MAME

Cu toții ne dorim să petrecem cât mai mult timp cu copiii noștri, să avem cât mai multe activități împreună și să redescoperim lumea odată cu ei. Și, cum vremea este din ce în ce mai plăcută, noi vă spunem „Haideți afară să ne jucăm!”

A face sport și a ne juca în aer liber este una dintre cele mai simple modalități de a petrece timp cu copiii, de a le dezvolta atenția și echilibrul. Și, bineînțeles, să nu uităm de mult necesara vitamina D, pe care organismul o produce în aer liber, sub acțiunea razelor solare!

Am făcut o mică „cercetare” în piață și am descoperit cu încântare oferta celor de la eMAG.ro, care au pana la 40% discount la jucării de exterior. Puteți alege între triciclete, biciclete, mașini și chiar tobogane și leagăne.

Nouă ne-au atras atenția bicicletele Denver, disponibile pentru copiii începând cu vârsta de 2 ani și până la peste 15 ani. Bineînțeles, toate sunt reglabile în funcție de înălțimea piciului nostru. Atunci când decidem ce fel de bicicletă cumpărăm, pe lângă aspectul atrăgător și foarte multe accesorii, este foarte important să avem în vedere și elementele de siguranță.

Mai mult, puteți alege o bicicletă precum Denver Ferrari care se potrivește copiiilor între 7 și peste 15 ani, fiind reglabilă din șa și din ghidon! O investiție foarte bună și pe termen lung.

Concluzia noastră? Profitați de vremea frumoasă, de timpul petrecut împreună cu copiii și de ofertele interesante pentru jucăriile de exterior!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa