S-au întors răcelile. Să scăpăm de ele!

Cristina Călin, redactor-șef
s-au întors răcelile

  Vremea de afară mi-a dat peste cap toate planurile. Nu doar că a trebuit să răscolesc iar garderoba după haine groase și încălțări adaptate acestei primăveri extrem de capricioase, dar s-au întors răcelile, cu copiii ei dragi, durerile în gât și tusea.

  Acest articol conține prezentare de produse

  Îi știți cu toții, sunt genul sâcâitor. Când zici că a venit căldura și ai scăpat de pericolul răcelii, te trezești într-o seară că te ustură ochii, mai apoi simți și nasul cum e un pic înfundat, iar în toiul nopții te trezești de durere în gât de fiecare dată când înghiți. Primul impuls este să te dai jos din pat și să cauți un remediu. Așa am pățit și noi. Am plecat la un picnic vara și am ajuns acasă toamna. Nu, nu vă speriați nu am stat câteva luni, doar că dimineața la 8 când ne-am îmbrăcat să plecăm era soare și cald. Toată lumea a fost veselă, copiii au alergat de-au transpirat, noi am mai băut și câteva ceva rece de la gheață. Ce mai?! Ca într-o zi de vară autentică! Și de-odată… toamna ce-a înfuriată s-a năpustit asupra noastră. Un vânt puternic ne-a luat farfuriile și paharele pe sus, de nu mai știam, cu mic cu mare, cum să alergăm cu toate în mașină. Preț de câteva minute ne-a plouat pe toți de a trebuit să ne stoarcem hainele de pe noi. Ba chiar a fost și-un pic de piatră, ca să fie situația de-a dreptul complicată.  Știți cum e să te plouă cu picuri mari și reci, după ce ai transpirat bine? Pe moment nu ne-am dat seama, dar când am ajuns acasă am început să conștientizez ce urma să se întâmple. Cum precauția e mama sănătății, am zis să fiu cu un pas înainte și l-am trimis iarăși prin ploaie pe domnul la farmacie după ProposeptM.

  Odată cu ploile, s-au întors răcelile

  Știam despre Proposept M din alte momente în care durerile în gât ne-au dat târcoale, iar medicul nostru ni l-a recomandat. Este eficient și recomandat atât pentru adulți, cât și pentru copiii. Partea interesantă este că nu doar te scapă de durerea în gât, ci eliberează căile respiratorii, datorită uleiului esențial de pin din compoziție. Oricum, era clar că s-au întors răcelile. Una peste alta, sănătatea căilor respiratorii este asigurată de Proposept M. Totuși, ca în cazul oricărui alt medicament, este indicat să cereți sfatul medicului înainte de a-l administra.

  Am avut dreptate să insist să avem o cutie de Proposept M în casă. Peste noapte, copilul meu cel mare s-a trezit, acuzând dureri în gât, așa că am început prima doză chiar atunci. Am reușit să dormim ca a doua zi să ne trezim cu puteri noi ca să ne bucurăm de faptul că se întorsese vara. Din păcate, pentru alte câteva ore, când i-a lăsat iar loc toamnei.

  Dacă ți s-a părut util acest articol, dă LIKE paginii noastre de Facebook, unde găsești și alte articole cel puțin la fel de interesante.

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa