Părinţi şi copii aleargă în Bucureşti la a VII-a ediţie a Crosurilor “Campionii sănătăţii”

Raluca Dumitrică
Campionii sanatatii | Totul despre mame

Campionii sanatatii | Totul despre mameSportul şi alimentaţia echilibrată se învaţă cel mai bine în familie!

Peste 1.000 de părinţi şi copii sunt aşteptaţi sâmbătă, 26 aprilie, începând cu ora 10.30, în Parcul Al. Ioan Cuza din Bucureşti, la a VII-a ediţie a Crosurilor pentru părinţi şi copii – „Campionii sănătăţii”. Evenimentul este organizat de Asociaţiile EMOVERE şi RO CLUB MARATON cu scopul de a promova sportul şi alimentaţia echilibrată, principii de viaţă sănătoasă pentru întreaga familie. În cadrul crosului, mâinile părinţilor vor fi legate de cele ale copiilor cu o panglică de maxim 1 metru, demonstrând că sportul în familie, în aer liber este şi distractiv şi foarte sănătos.

Crosul “Campionii sănătăţii”, prilej de colaborare între părinţi şi copii

Pe lângă efortul fizic depus, la aceste întreceri copiii şi părinţii legaţi de mână învaţă să colaboreze cât mai bine, dar să se şi bucure împreună de alergarea pe traseele cu dimensiuni potrivite fiecărei categorii de vârstă. Copiii cu vârste cuprinse între 0-2 ani prezenţi la crosuri vor evolua în cadrul unei probe necompetitive, în timp ce copiii cu vârste cuprinse între 2-4 ani,  4-6 ani, 6-8 ani şi 8-11 ani care vor lua parte la competiţie vor evolua la categoriile fete/băieţi.

Toţi copiii participanţi vor primi mere gustoase de la Irinuca, personajul simbol EMOVERE, iar câştigătorii vor primi premii sănătoase. Totodată, la standul BEBE GIM şi Junior GIM, copiii între 6 luni şi 2 ani vor participa alături de părinţi la demonstraţii de gimnastică adaptată vârstei, împreună cu kinetoterapeuţii KINETO BEBE, specializaţi în lucrul cu copiii.

Ne vedem sâmbătă, la 10.30, să facem sport în familie!

 

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa