Himalaya e parte din familia ta! (P)

TOTUL DESPRE MAME

Poate că mesele de sărbatori nu ies întotdeauna ca-n filme, cu un curcan perfect rumenit în mijlocul mesei și luminițe colorate pe fundal, insă sunt complete pentru că ei sunt acolo. Poate că apa e plină de alge și nisipul e… pietriș, însă aveți marea și valurile și impreună sunteți cei mai fericiți din lume. Poate că cei mici nu-ți dau întotdeauna replici drăgute și bunicii nu țin monologuri lungi și revelatoare, insă înveți zilnic ceva de la fiecare dintre ei. Viața e un șir lung de imperfecțiuni și de greșeli care, insă, nu fac decât să dea viată echipei perfecte: familia ta.

Sunteți voi împotriva provocărilor lumii, cea mai colorată, mai diversă, mai amuzantă, mai neobișnuită echipă: prichindei veseli, adolescenți neînțeleși, adulți încărcați de griji, bunici glumeți și bunicuțe mereu determinate să hrănească pe cineva. Unii nici măcar nu știu încă să paseze, alții sunt prea obosiți să o mai facă, unii abia învață să alerge. Fiecare, însă, susține în felul său echipa, îi da energie și puterea de a merge mai departe.

Himalaya crede cu tărie că cel mai de preț bun al fiecăruia dintre noi este echipa de oameni grozavi care dau sens vieții noastre și cel de preț lucru pe care putem să îl oferim înapoi este sănătatea. Avem nevoie de sănătate pentru a ne bucura de momentele minunate, pentru a trece peste cele grele, pentru a le uita pe cele triste. Avem nevoie de forța de a iubi, de a împărtăși, de a face parte activ din viața celor dragi. Iar răspunsul se află tot în natură, în locul unde s-a născut ideea de familie-echipă și metodele uimitoare de a ține la un loc oameni atât de diferiți. Cu acest concept în minte a început lungă călătorie a brandului Himalaya de explorare, descoperire, identificare a celor mai eficiente formule de plante pentru sănătatea întregului organism. în cei peste 85 de ani de activitate am străbătut mii de cărări, am întâlnit, am descoperit, am testat, am învățat, însă indiferent de calea aleasă, am ajuns mereu la aceeași concluzie: familia și sănătatea sunt singurele comori pentru care merită să lupți, pentru care merită să luptăm.

Am găsit în natură formule care ne-au adus mai aproape de voi, astfel încât, încet, încet, fiecare membru al echipei tale dragi ne-a introdus pe teren. Am șters lacrimi, am îngrijit mânuțe și genunchi juliți, am calmat febră, am luat durerea, le-am dat energie fizică și forță mentală, am contribuit la a dezvolta jucători veseli, sănătoși și siguri pe sine. Suntem azi parte din jocurile cu final fericit, suntem parte din echipa ta grozavă, din familia ta.

Din această postură, te invităm acum, cu drag, să ne povestești când ai simțit tu că Himalaya e un aliat de încredere al echipei tale, dar și care au fost momentele în care ai (re)descoperit și conștientizat importanța familiei în viața ta. Vrem să auzim despre poveștile grozave care v-au adus mai aproape unii de alții și ne-am bucura nespus să aflăm că am făcut parte din ele. Le vom premia pe cele mai interesante, mai amuzante, mai emoționante.

Am creat www.hboutique.ro pentru a-ți oferi informații importante despre ingredientele naturale din produsele Himalaya, despre utilizare și beneficii, dar și pentru a face achiziționarea produselor mai ușoară și mai plăcută pentru tine. Magazinul online Hboutique e locul unde vei găsi în permanență oferte speciale, pachete promoționale și concursuri cu premii. Ne găsești, printre prieteni, și pe pagina de Facebook HimalayaHerbalHealthcareRomania.

îți mulțumim că iubești natura și că-ți prețuiești organismul, sănătatea, viața! Îți mulțumim pentru că azi putem spune, cu mândrie, că Himalaya e parte din familia ta!

Îți recomandăm și

Te-ar mai putea interesa