Fiecare membru al familiei iubeşte laptele bun! (P)

Raluca Dumitrică
laptele-bun-totul-despre-mame

Laptele bun de la Olympus nu neglijează niciun membru al familiei mele

Personal, am o relaţie excelentă cu laptele bun. Îl savurez încă de când eram o copiliţă, pentru că văcuţa bunicii mele ne oferea în fiecare vacanţă petrecută acolo cel mai gustos, dens şi sănătos lapte posibil. La fel de mult le place laptele şi copiilor mei, care adoră să bea, chiar de mai multe ori pe zi, câte un pahar sau două de lapte rece ori cald, în funcţie de preferinţele fiecăruia sau de… anotimp 🙂 Cu toţii suntem tare încântaţi de faptul că am descoperit un lapte cu gust exclent şi proprietăţi nenumărate. Acesta este laptele bun de la Olympus, un lapte care se pliază pe nevoile şi dorinţele fiecărui membru al familiei în parte!

Laptele Olympus, un lapte care ştie ce ne trebuie

Laptele acesta minunat, care se găseşte în magazine în varianta de lapte de consum, lapte UHT, lapte de capra şi lapte ecologic, este un prieten de nădejde al nostru. Pe lângă ambalajul simpatic şi prietenos, care ne-a făcut să îl remarcăm prima dată pe raft, laptele este şi foarte, foarte bun. Nu e de mirare că bunătatea asta a lui se datorează faptului că laptele este colectat proaspăt în fiecare zi, de la ferme atent selecţionate, iar acesta este unul dintre factorii de garanţie a calităţii sale. De altfel, Olympus a dezvoltat în ultimii ai diverse programe de sprijinire a fermierilor români, în efortul de a îmbunătăţi metodele de creştere şi îngrijire a animalelor, pentru a atinge standarde superioare de calitate în ceea ce priveşte colectarea laptelui.

Fiecare cu laptele lui!

Laptele bun clasic de consum, disponibil în varianta de 1,5% grăsime şi în cea de 3,5% grăsime, este un lapte nu doar foare gustos, care îmi aduce aminte de laptele copilăriei mele, ci şi o sursă importantă de calciu, vitamine şi minerale. Eu cumpăr cel mai des varianta mai grasă, pentru că este ideală pentru copiii ce au nevoie, în perioada aceasta de creştere, de grăsimile bune din lapte.

Laptele UHT, a cărui prelucare se face într-o manieră care păstrează toate proprietăţile nutritive ale laptelui, fără însă a le altera, este cel cu care mergem în vacanţe. Spre exemplu, când în luna noiembrie am fost plecaţi pentru câteva zile de-acasă şi n-am vrut să fim privaţi de gustul bun al laptelui nostru preferat, am luat cu noi nişte cutii de lapte Olympus UHT. Acestea aveau 1,5% grăsime, pentru cafeaua mea de dimineaţă, şi 3,5% grăsime, pentru prepararea paharelor de cacao cu lapte ale fetelor sau pentru cană de lapte cald de seara, care ne-a permis să respectăm şi în deplasare ritualul poveştii de dinainte de culcare.

În restul timpului nu neglijăm nici laptele de capră, foarte potrivit pentru copiii ce au predispoziţie către alergii, aşa cum este fetiţa noastră mijlocie, lapte cu un gust aparte şi care păstrează toate valorile nutriţionale ale laptelui natural. Şi nu în ultimul rând, mărturisesc că soţului meu îi face mereu cu ochiul laptele ecologic de 3,5% grăsime, luat de la văcuţe hrănite şi crescute conform standardelor impuse de organismele internaţionale şi naţionale reglementate în domeniu. Îl înţeleg perfect, are un gust delcios!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa