Farmacia Ropharma, în sprijinul familiilor preocupate de sănătate

Raluca Dumitrică
Activit Imuno Forte | Totul despre mame
Activit Imuno Forte, un ajutor pentru întărirea imunităţii

  Ofertele sănătoase de la Ropharma ne ajută să trecem cu bine peste zilele friguroase!

  Activit Imuno Forte | Totul despre mame
  Activit Imuno Forte, un ajutor pentru întărirea imunităţii

  Temperaturile scăzute din această perioadă vin la pachet cu o serie de afecţiuni sezoniere, pe care părinţii şi copiii le pot preveni cu nu numai printr-o alimentaţie bogată în vitamine şi minerale şi printr-o activtate fizică susţinută, ci şi cu ajutorul produselor inovatoare existente în farmacia Ropharma. Dispuse pe categorii de vârstă şi concepute în funcţie de particularităţile acestora, produsele destinate preîntâmpinării afecţiunilor de toamnă şi a celor atât de frecvente în timpul iernii sunt extrem de variate şi au preţuri care se adresează unei palete largi de consumatori.

  Imunitatea întregii familii poate fi mereu întărită

  Pentru că specialiştii recomandă să acordăm o atenţie importantă sistemului imunitar care are nevoie de ajutor pentru a face faţă „atacurilor” noului sezon, un rol important în acest sens îl au suplimentele destinate întăririi organismului. Un sprijin esenţial în această toamnă este Kit-ul Ropharma de stimulare a imunităţii, ce conţine trei produse care ajută la protejarea şi prevenirea afecţiunilor de sezon: Activit Imuno Forte, destinat stimulării imunităţii, Septogal +Lactoferină, combate infecţiile acute bacteriene, virale sau fungice cu localizare bucofaringiană, calmează rapid durerea de gât, reduce inflamatiile şi senzaţia de usturime la nivelul gâtului, şi Activit C 60, antioxidant şi imunostimulator, eficient în perioada de convalescenţă şi protejează organismul de oboseală şi stres.

  O altă modalitate de a întări organismul din interior, de a creşte numărul de anticorpi şi de a stimula imunitatea, este cu ajutorul probioticelor. Acestea conţin bacterii importante ce acţionează ca un antibiotic natural în neutralizarea infecţiilor virale şi bacteriene: bifido acidophilus, lactobacillus acidophilus şi lactobacillus plantarum. Mai mult decât atât, probioticele au o acţiune benefică asupra florei intestinale şi îndepărtează şi efectele nedorite ale antibioticelor, care distrug bacteriile bune din organism, iar pentru copii, care nu au sistemul imunitar complet maturizat, constituie un ajutor esenţial în dezvoltarea de anticorpi naturali şi combaterea acţiunii nocive a factorilor externi. Suplimentul natural Activit Probiotic Junior ajută la reglarea tranzitului în cazul problemelor digestive, menţinerea unui sistem imunitar robust prin efectele imunomodulatoare (Lactobaccilus casei), echilibrarea microflorei intestinale (Lactobaccilus rhamnosus) şi asigurarea unui mediu favorabil pentru creşterea şi dezvoltarea bacteriilor benefice ce colonizează în mod natural intestinul (Lactobaccilus bulgaricus).
  Pentru adulţi există suplimentul alimentar Activit Probiotic, care, prin aceleaşi beneficii pe care le aduce produsul destinat celor mici, vine, la rândul său, în sprijinul persoanelor ce se luptă cu probleme ale tractului digestiv

  Produse de ultima generaţie, în farmacia Ropharma

  Deoarece sănătatea întregii familii este mereu extrem de importantă, pe rafturile farmaciei Ropharma se găsesc nu numai produse destinate afecţiunilor de sezon, ci şi produse de ultimă generaţie, care conţin substanţe active naturale, rezultat al introducerii şi dezvoltării conceptului biotehnologie/biomedicamente. Portofoliul de producţie Ropharma cuprinde peste 50 produse sub formă de comprimate, pulberi, capsule şi siropuri ce acoperă 21 arii terapeutice. Printre produsele consacrate pe piaţa din România, prezente în acest portofoliu, se mai numără produse cu tradiţie, precum Activit Calciu, Activit B, Activit Mg, Activit Polivit, Antigast Forte, Activit Junior, Activit Luteină, Vitamina C, Extrasedyl sau Silimarină Forte, produse inovatoare, respectiv gama de produse cu lactoferină (pe lângă Activit Imuno Forte şi Septogal Lactoferină mai există Vitalact Immunity Junior şi Lipoartrin Forte), gama de produse cu resveratrol (Resveravit, Vitagrapes sirop şi capsule), dar şi Cholest Bio, Septusin, Spirofit, Glykofit, Prostafit şi Biocicatrin.

  Utilizarea în terapie a acestor produse are la bază o temeinică fundamentare ştiinţifică, fiind rodul colaborării specialiştilor din companie cu cercetătorii Facultăţii de Farmacie a UMF din Tg. Mureş şi cea a UMF “Iuliu Haţieganu“ din Cluj Napoca. Totodată, activitatea de producţie şi în cadrul laboratoarelor, activitate orientată către gama suplimentelor alimentare ce conţin un spectru larg de vitamine şi minerale esenţiale precum şi alte substanţe nutritive importante (lactoferină, luteină, imunoglobuline din colostru, silimarină, glucozamină, condroitin), este realizată de farmacişti, chimişti şi biochimişti bine instruiţi, cu experienţă în domeniu.

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa