Cum să scapi rapid de răgușeală

TOTUL DESPRE MAME
raguseala

  Te-ai trezit cu o răgușeală și abia dacă mai poți articula câteva cuvinte?

  Unde mai pui că tocmai astăzi ai un interviu de angajare sau ai de ținut o prezentare ori pur și simplu trebuie să vorbești cu cineva la telefon și este foarte urgent.

  Nu te panica. Există un remediu MINUNE care te ajută să scapi de răgușeală în doar câteva minute. Nu crezi că este posibil acest lucru? Citește și află care este miraculosul medicament, apoi încearcă-l și vei avea ocazia să vezi pe propria piele cât de repede dă rezultate.

  În plus, rețeta este una foarte simplă, necesită doar câteva ingrediente, iar gustul licorii este delicios. Așa că, nu ai nimic de pierdut dacă mergi pe mâna noastră. Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru acestă licoare, dar și care sunt pașii necesari pentru prepararea ei:

  În câteva minute scapi de răguleală

  În primul rând, ai nevoie de o cană. Sparge un ou, pune deoparte albușul și păstrează gălbenușul. Acesta din urmă trebuie amestecat cu lapte călduţ (dacă este prea fierbinte laptele, oul se coagulează) şi două-trei linguri de miere.

  Mixează bine şi adaugă lapte treptat, până umpli o cană obişnuită. Adaugă un strop de cacao pentru un gust mai bun şi puțină energie. Atenție. Acest mixt trebuie consumat imediat. După cinci minute (maximum) vocea ta o să revină la normal.

  Remediu cu hrean

  Există și alte remedii naturale care te ajută să scapi de răgușeală. Printre acestea, se regăsește și hreanul. Iată ce trebuie să faci: stoarce 3 rădăcini de hrean. Sucul obţinut amestecă-l cu 3 linguriţe de miere până se formează un sirop. Pentru a te trata ia câte 2 linguri de sirop pe zi.

  Citește continuarea pe: clicksanatate.ro

  Îți recomandăm și

  Te-ar mai putea interesa