Copilul tău știe să înoate?

Raluca Dumitrică
Bursuceii veseli | Totul despre mame
Copiii vor îndrăgi cursurile de înot de la Bursuceii Veseli!
Bursuceii veseli | Totul despre mame
Copiii vor îndrăgi cursurile de înot de la Bursuceii Veseli!

Descoperiţi acum beneficiile înotului cu voucherul de înot la Bursuceii Veseli!

Anul trecut, în vacanţa petrecută la mare, mi-am urmărit cu invidie soţul cum încerca să le înveţe pe fetele noastre să înoate. Roiau toate în jurul lui, în timp ce eu, o afoană desăvârşită la înot, le priveam atentă de pe mal cum se străduiesc să îi deprindă mişcările şi să se avânte în apă. Spre finalul sejurului, cea mare reuşise să facă o semi-plută, în timp ce mijlocia, dotată cu aripioare de înot, executa un fel de piruete în mare. Mezina, fetiţa cu cele mai puţine progrese, însă, mă tot întreba cu mirare cum pot tati şi fetele să facă aşa? Pentru că, în afara principiului lui Arhimede, nu ştiam ce să-i spun, ne-am propus ca acasă să continuăm lecţiile de înot la un centru specializat. Aşa am găsit Bursuceii Veseli, un centru cu instructori capabili să ne înveţe să înotăm, dar să ne şi răspundă la întrebările pe care le avem legate de acest sport şi de modul în care corpul uman reuşeşte să câştige lupta cu apa.

Achiziționează aici pachetul cu 12 ședințe individuale de înot la Bursuceii Veseli la prețul exclusiv de 769 RON în loc de 1400 RON!

Înotul şi beneficiile sale multiple pentru organism

Alegând şi voi să mergeţi cu cei mici la cursuri de înot le veţi aduce acestora o serie de beneficii pe mai multe planuri. Înotul este relaxant şi răcoritor, dar din punct de vedere fizic stimulează circulaţia sanguină şi ajută la dezvoltarea armonioasă a copiilor, reuşind să pună în mişcare toate grupele musculare simultan, ajută la scăderea în greutate prin creşterea metabolismului, nu pune presiune pe articulaţii, fiind o activitate cu risc scăzut de rănire. Totodată, înotul contribuie la ameliorarea afecţiunilor sistemului locomotor şi are o influenţă pozitivă asupra aparatului respirator, inclusiv în cazurile de astm.

Nu trebuie neglijate nici beneficiile mentale, înotul ajutând la puterea de concentrare, stimulând endorfinele şi reducând riscul depresiei. Un alt avantaj este acela că disciplina învăţată în cursurile de înot ajută la sedimentarea unui stil de viaţă echilibrat, iar copiii sunt stimulaţi să socializeze în timpul cursurilor şi să înveţe unii de la alţii, să comunice şi să se respecte reciproc.

Bursuceii Veseli, un loc în care înotul e la el acasă

Bursuceii Veseli, un loc foarte potrivit pentru ca cei mici să înveţe să înoate, este un centru de activităţi ce îşi desfăşoară programul într-un sediu nou, modern vesel şi luminos, cu o piscină în care temperatura este ideală pentru copii: apa are între 30°C şi 31°C, iar temperatura aerului are 35°C-36°C. Apa este filtrată de 8 ori în 24 de ore, iar dezinfectarea ei se face printr-un sistem inovator de electroliză cu clorinare prin sare. De asemenea, apa se împrospătează zilnic şi tot zilnic are loc şi verificarea calităţii ei.

Instructorii de la Bursuceii Veseli, cei pe mâinile cărora vă veţi lăsa copiii la orele de înot, sunt absolvenţi ai Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, sportivi de performanţă cu titluri câştigate în competiţii din ţară şi din străinătate şi vorbitori de limba engleză, astfel încât pot susţine cursuri de înot cu copii de alte naţionalităţi. Unii dintre ei sunt şi părinţi, aşa că ştiu foarte bine ce înseamnă să comunici şi să lucrezi cu un prichindel.

Voucherul de înot la Bursuceii Veseli: un cadou perfect pentru copilul vostru

Dacă urmează să vă petreceţi vacanţa la mare, vă doriţi, la fel ca noi, să aprofundati nişte cunoştinţe timid memorate sau vă propuneţi să integraţi definitiv în vieţile voastre înotul, acest sport nemaimpomenit de sănătos pentru organism, atunci cea mai bună variantă este să achiziționați un voucher pentru 12 şedinţe individuale de înot pentru copii la Bursuceii Veseli, la prețul exclusiv de 769 RON în loc de 1400 RON. Cumpărând acest voucher destinat copiilor cu vârsta între 0 şi 7 ani veţi reuşi să îi faceţi o reală bucurie nu numai celui mic, care va avea ocazia să înveţe să înoate sau să-şi consolideze cunoştinţele de înot, dar şi vouă, pentru că preţul său extrem de avantajos va aduce şi o economie importantă în bugetul familiei.

Termeni şi condiţii voucher

Voucherul conţine 12 şedinţe individuale de înot şi poate fi achiziţionat în perioada lunilor iulie şi august 2014, exclusiv de pe site-ul totuldespremame.ro. Şedinţele pot fi începute doar într-una din cele două luni menţionate, iulie sau august, aşadar nu mai târziu de 31 august 2014, urmând să se continue pe parcursul lunilor următoare, până la încheierea abonamentului.  Se poate începe cu 2 sau 4 şedinţe pe săptămână, iar 2 şedinţe pot fi reprogramate, în cazul plecării în vacanţă sau al îmbolnăvirii.  O şedinţă va dura 50 de minute şi se va desfăşura în intervalul orar 16:00 – 20:00. De asemenea, oferta este valabilă la cererea parintilor şi în intervalul 10:00 – 16.00.

Înainte de desfăşurarea primei şedinţe de înot, deţinătorii voucherului trebuie să semneze un contract cu Bursuceii Veseli (cu valoare nominală de 0 lei) şi să aducă cele trei analize necesare începerii cursului: exudatul nazo-faringian, avizul coproparazitologic şi avizul epidemiologic. Copiii vor avea la ei slip de înot sau scutec de apă, unde este cazul, papucei, halat sau prosop. Totodată, pe parcursul derulării acestor şedinţe de înot este necesar să fie respectat regulamentul intern al bazinului, care va fi prezentat la faţa locului.

Oferta este valabilă numai pe perioada desfăşurării campaniei TOTUL DESPRE MAME, respectiv în lunile iulie şi august 2014. Nu uitaţi că activarea primei ședințe a abonamentului se va face până pe data de 31 august 2014! După achiziţionarea voucherului, programările pentru înot se vor face direct la Bursuceii Veseli, la numărul de telefon 0762 436 326  sau la adresa de e-mail [email protected].

Achiziționează oferta aici!

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa