Cel mai frumos traseu de biciclete din România

TOTUL DESPRE MAME

  Începem cu o mărturisire: suntem absolut fascinați de Transilvania, de peisajele din jurul Sighișoarei, de frumoasele sate săsești din zonă și de dealurile de care te îndrăgostești la prima vedere. Pentru toți cei care au aceleași sentimente ca noi, urmează partea cea mai interesantă: Fundația Adept Transilvania a inițiat un proiect de construcție al unui traseu de mountain bike în zona Sighișoara – Târnava Mare și noi putem vota pentru susținerea construcției a încă 15 km de traseu de bicicletă, între satele Viscri, Bunești, Criț și Mesendorf.

  Acest proiect, de altfel singurul proiect românesc din competiția EOCA, European Outdoor Conservation Association, face parte din proiectul inițiat de Fundația Adept Transilvania acum trei ani, și care își propune dezvoltarea în zonă a unui traseu de 80 de km construit de localnici și voluntari și care să lege 8 sate, cele mai importante situri istorice, protejate de UNESCO în zonă, familii de fermieri și turiști îndrăgostiți de Transilvania de comunitățile rurale și de peisajul cultural din zona Sighișoara – Târnava Mare.

   

  Să votăm până pe 28 martie! 

  Până pe 28 martie punem susține acest proiect românesc în competiția EOCA! Îndrăgostiții de inima Transilvaniei, de peisajele, de oamenii și istoria din zonă sunt rugați să voteze Fundația Adept Transilvania pe site-ul competiției.

   

  Voturile susținătorilor, alături de forța de muncă și entuziasmul Fundației Adept Transilvania pot asigura continuitatea unui proiect care va susține comunități cu 5 școli, 70 de afaceri locale de turism verde și sute de familii de fermieri și mici producători din zonă.

   

  Orice vot contează, așa că susține Fundația Adept Transilvania în competiția EOCA și votează proiectul aici, până pe 28 martie.

   

  Contăm pe votul tău pentru că visăm la clipa în care ne scoatem bicicletele din pod și pornim la drum prin Transilvania! Cu toată familia!

  Îți recomandăm să te uiți și la acest video

  Te-ar mai putea interesa

  Te-ar mai putea interesa