Aquafresh® Complete Care, noua gamă de pastă de dinți cu protecție împotriva acizilor din zaharuri

Raluca Dumitrică
Aquafresh Complete Care | Totul despre mame
Aquafresh Complete Care, gama destinată întregii familii

Scut pentru dantură cu noua pastă de dinţi destinată copiilor și adulților

Aquafresh Complete Care | Totul despre mame
Aquafresh Complete Care, gama destinată întregii familii

Aquafresh® lansează în aceasta lună Aquafresh® Complete Care, o nouă gamă de pastă de dinți destinată întregii familii şi special creată pentru a combate efectele negative ale zaharurilor asupra danturii. Produsele din gama Aquafresh® Complete Care – Protecție Împotriva Acizilor din Zaharuri sunt dezvoltate pentru a ajuta la protecția dinților de efectele negative ale acestora, făcându-i mai rezistenți la acțiunea acizilor din zaharuri.

Zaharurile din alimente, motiv de îngrijorare pentru părinți

Un studiu internațional efectuat în 2014 pentru GSK Consumer Healthcare despre zaharurile din alimente și impactul acestora asupra sănătății, a arătat că zahărul reprezintă un motiv de îngrijorare pentru consumatori, alături de conținutul de grăsimi și sare, atunci când vine vorba de alimentația de zi cu zi. Studiul a fost făcut pe un eșantion internațional reprezentativ, din care jumatate erau părinți sau persoane care aveau în grijă un copil.
Nivelul zaharurilor din alimentația zilnică a copiilor îi preocupă și mai mult pe respondenții părinți, o treime dintre aceștia arătându-se “foarte preocupați” de acest aspect. Totuși, când vine vorba de alimentația proprie, numai 24% dintre adulți au declarat că sunt atenți la acest lucru.
Studiul a mai arătat că, deși majoritatea respondenților (peste 70%) cunosc faptul că prăjiturile și produsele de patiserie, ciocolata, sucurile de fructe și băuturile carbonatate conțin zaharuri, mult mai puțini (sub 30%) știu că există zaharuri și în alte produse alimentare pe care le consumăm zi de zi, cum ar fi pâinea, cerealele, pastele, orezul sau cartofii sau chiar carnea și peștele.

Dinții trebuie protejați din copilărie

Când vine vorba de impactul zaharurilor asupra sănătății, mai mult de jumătate dintre respondenți cred că acestea au în primul rând o consecință asupra siluetei și greutății lor sau se gândesc la diabet sau afecțiuni ale inimii. Doar 20% dintre ei iau în calcul impactul zaharurilor asupra sănătății dinților. Situația este diferită la părinți însă, 3 din 4 respondenți cu copii declarând că sunt foarte preocupați de efectul zaharurilor asupra danturii copiilor.
Deoarece toate tipurile de zaharuri consumate zi de zi afectează dinții la nivelul smalțului, cauzând eroziuni și carii, Aquafresh a creat gama Aquafresh® Complete Care – Protecție Împotriva Acizilor din Zaharuri, care cuprinde paste de dinți pentru adulți: Aquafresh® Complete Care, Aquafresh® Complete Care Extra Fresh și Aquafresh® Complete Care Whitening.
Pentru a veni și în sprijinul părinților preocupați de sănătatea dinților copiilor lor, beneficiul de Protecție Împotriva Acizilor din Zaharuri este prezent și în pastele de dinți pentru copii: Aquafresh® Little Teeth (3-5 ani) și Aquafresh® My Big Teeth (peste 6 ani).

 

Îți recomandăm să te uiți și la acest video

Te-ar mai putea interesa

Te-ar mai putea interesa